Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Hemmakontoret

   Några få ergonomiska hjälpmedel gör arbetet i hemmakontoret till en fröjd. Vi har ett riktigt bra och brett utbud och populärast är headset, datorstativ, externt tangentbord och mus. En extern webbkamera med bättre upplösning gör ofta enorm skillnad på upplevelsen i videomötet. Fråga din arbetsgivare hur du kan utrusta dig, kostnaderna är normalt avdragsgilla. Hör gärna av dig om du har några frågor, vi finns här för dig.

   hjärna och kropp

   7 goda råd för hjärna och kropp i arbetet på distans

   Att jobba från soffan i långa perioder utan större kontakt med kollegor påverkar din hjärna och kropp negativt. Vi har några enkla tips på hur du håller humör och kreativitet i balans och slipper boka dyra besök hos naprapaten.

   Läs mer
   hjärna och kropp

   Hemmakontor och skatter. Vad är avdragsgillt?

   Nu när en stor del av personalen jobbar hemifrån eller på distans frågar många om man får dra av kostnader för inköp till hemmakontoret. Vi bad Henrik Ahnkron — VD på revisionsbyrån WeAudit kort beskriva skattereglerna.

   Läs mer
   "Arbetsredskap och kontorsutrustning samt fika är normalt avdragsgilla kostnader för företaget och inte skattepliktiga förmåner för den anställde."

   * ico.org.uk/action-weve-taken/data-security-incident-trends

   Hemmakontor

   Här på Kontorsgiganten hittar du allt du behöver för att inreda kontor hemma. Vi har allt från möbler och kontorsmaterial till våra produkter kommer från etablerade och välkända varumärken för att säkerställa en hög kvalitet — till ett billigt pris. Det blir allt mer populärt att jobba hemifrån men för att du ska få ut det mesta av din arbetsdag är det viktigt att du har en arbetsplats i ditt hem där du trivs. Här hittar du inspiration för hemmakontor.

   Inredning hemmakontor

   Även ett hemmakontor behöver inredas med bra kontorsmöbler för att du ska få en så bra arbetsmiljö som möjligt. Vi har skrivbord, kontorsstolar, kontorsbelysning och mycket mer som gör arbetsplatsen komplett.

   Skrivbord till hemmakontor

   Ett skrivbord för hemmakontor är ett måste. Kommer du arbeta mycket hemifrån är ett höj- och sänkbart skrivbord värt att satsa på. Att växla mellan att sitta och stå är bra både för kroppen och för hjärnan och kan göra att du arbetar mer effektivt. Våra höj- och sänkbara skrivbord finns i många olika färger på både bordsskiva och stativ. Glöm inte köpa till en ergonomisk ståmatta som gör under när du står upp och arbetar. Vi har även lite enklare skrivbord till ditt hemmakontor.

   Varierande kontorsstolar

   Vi har kontorsstolar för alla till låga priser. Du hittar välkända varumärken som svenska Lanab och Sverigestolen samt tyska Topstar. Eftersom du ofta jobbar i många timmar bör du välja en kontorsstol som går att justera så du kan variera din sittposition. En kontorsstol med armstöd och nackstöd ger kroppen avlastning och gör att du kan arbeta bekvämt i längre perioder.

   Hemmakontor med förvaring

   Ordning och reda på ditt hemmakontor är A och O. Köp hyllor eller sidoskåp som du placerar i anslutning till skrivbordet för att förvara allt ditt arbete. Vill du inte ha några extra möbler kan du skaffa snygga förvaringsboxar i papp eller plast som du enkelt kan sätta var du vill. Hos oss hittar du även snygga brevkorgar, skrivbordsbyrå, pennställ, tidningsställ, pärmar, och mappar samt kartotek om du vill ta din sortering till nästa nivå. Planera och notera även med en skrivtavla i glas eller whiteboard på väggen.

   Belysning för arbetsplatsen

   Vi har marknadens bredaste sortiment av arbetsbelysning. Här hittar du mängder med lampor och glödlampor som passar på ditt hemmakontor. När mörkret faller på är det viktigt med bra belysning — en bordslampa med riktbart arbetsljus är guld värd.

   Kontorsmaterial

   Inget hemmakontor är komplett utan kontorsmaterial. Vi har allt du behöver.

   Ett skrivbord som är utrustat med diverse kontorsmaterial kan underlätta din vardag och göra ditt arbete smidigare. Under kategorin skrivbordsprodukter hittar du hela vårt breda utbud.

   Telefon: 020-10 00 09 (mån-fre kl 8.30-17)

   kundservice@kontorsgiganten.se