020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tidningsställ

   Tidningsställ - Köpguide

   Med ett tidningsställ blir det ordning och reda på kontoret. Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av tidningsställ och tidskriftssamlare i papp eller plast som passar att ställa både på skrivbordet eller i en hylla. Tidningsförvaring gör det enkelt att sortera bland företagets alla tidningar men det går lika bra för att förvara viktiga papper, kataloger och broschyrer.

   Smart och praktisk tidningsförvaring

   Vi har många olika tidningsställ i både papp och plast som gör det enkelt att sortera bland tidningar och dokument. Tidskriftssamlare är små och smidiga och kan ställas flera bredvid varandra. På flera stycken går det att skriva på ryggen för att du snabbt ska kunna få en överblick av vad som är i. Låt varje anställd få en tidningssamlare på sitt skrivbord för att undvika kaos bland sina papper. Ett städat skrivbord ger dessutom möjligheter till effektivare arbete.

   Tack vare det behändiga formatet på alla tidningsställ du hittar hos oss går det utmärkt att till exempel fylla en hel bokhylla med tidskriftssamlare. Detta är perfekt för den som jobbar med mycket olika papper såsom en kontorsadministratör eller ekonomiansvarig.

   Tidningsställ med fokus på design

   Vill du ha en stilren och elegant tidningskorg ska du satsa på den snyggt designade tidningsförvaringen Han Twin. Dessa passar in perfekt på det moderna kontoret och kommer i flera olika färger såsom ljusrosa, puderrosa, isblå och ljusgrön. Den låga kanten ger enkel åtkomst och det är lätt att se vad som är i.

   Kontorsgiganten organiserar kontoret

   Här på Kontorsgiganten har vi allt som behövs för ett snyggt och prydligt kontor. Du kan köpa allt från smart tidningsförvaring till effektiva städprodukter. Vi har dessutom ett stort utbud av kontorsmaterial, kontorsmöbler samt det mesta inom IT och elektronik. Med andra ord har vi allt för kontoret på ett och samma ställe. Beställ innan kl. 13.30 och vi skickar din beställning samma dag!

   Ladda mer
   24 av 30