Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


      Postfack

      Postfack - Köpguide

      Få ordning på brev, dokument och fakturor med postfack som du kan beställa från oss på Kontorsgiganten. Vi har ett brett sortiment av olika postfack till grossistpriser. Välj mellan posthyllor eller enklare postfack att placera på ditt skrivbord. Bland våra välkända varumärken hittar du Prima Office bland många andra. Köp ditt postfack smidigt online och beställ innan klockan 13 - då skickar vi varorna redan samma dag!

      Postfack för dina brev

      De postfack vi erbjuder här kommer i många olika varianter. Vi har postfack som optimerar din ordning och reda och gör att inga viktiga fakturor och brev kommer bort. Lägg undan dina brev och ägna någon extra timme på arbetsdagen till att gå igenom dina inkomna brev. På så vis vet du att du systematiskt går igenom vad som bör göras och vilka räkningar som måste tas om hand med. Har du ett front office blir ett litet postfack i receptionen ett snyggt och behändigt ställe att placera breven på. Arbetar du på en stor arbetsplats med många olika adressater? Köp en stor posthylla där du enkelt kan sortera breven efter namn i er hylla.

      Postfack har många fördelar:

      • Ordning och reda bland breven
      • Navigera enkelt med exempelvis efternamn
      • Stilren design
      • Optimal för förvaring

      När du klickar på en av produkterna som intresserar dig får du vidare information som kan vara bra för dig att känna till om den aktuella produkten.

      Postfack hos Kontorsgiganten

      Vi på Kontorsgiganten erbjuder allt inom kontorsinredning. Vi har ett gigantiskt sortiment av allt du kan tänka dig behöva för att organisera din arbetsplats. Våra kunder verkar både inom skola, omsorg, kommun och privat sektor. Även du som egenföretagare och frilansare har nytta av vårt fina utbud och förmånliga priser. Vi samarbetar med Klarna och har gjort det enkelt för dig att betala via deras app.

      Populär
      Postfack vägg UT/IN silver
      Postfack vägg UT/IN silver
      439 kr/st

      1-2 dagar

      Postfack Vägg Transparent, A4L, akrylplast
      Postfack Vägg Transparent, A4L, akrylplast
      267 kr/st

      1-2 dagar

      Blanketthylla med 39 postfack 180cm vit
      Blanketthylla med 39 postfack 180cm vit
      9 135 kr/st

      Beställningsvara

      Posthylla 21 fack 180cm vit
      Posthylla 21 fack 180cm vit
      10 354 kr/st

      Beställningsvara