020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Broschyrställ

   Broschyrställ - Köpguide

   Vi har mängder med broschyrställ i olika utformningar för att du ska hitta det som passar just din verksamhet och ditt syfte. Oavsett om du vill ha ett broschyrställ till en vägg eller ett som är fristående kan du hitta det här. Behöver du skyltställ eller tidskriftssamlare har vi även detta.

   Broschyrställ som passar din verksamhet

   Broschyrer ska vara lättillgängliga och iögonfallande för att du enkelt ska nå ut med information till dina kunder. Med något av våra broschyrställ till A4, A5 eller E65 kommer dina broschyrer alltid att stå i fokus på både mässa och i kassadisken. Välj mellan flera olika stativ som passar ditt ändamål:

   Broschyrställ till vägg

   Med broschyrställ som sätts upp på väggen slipper du ta upp plats på kassadisken eller golvet. Köp flera stycken och sätt upp som en konstellation på väggen. Detta blir både praktiskt och snyggt. Välj mellan transparenta i plast eller vackra ställ i svart trådmetall. Väggställ är bra att ha på kontoret, läkarmottagningen och i skolan för att på ett effektivt sätt synliggöra information.

   Broschyrställ till bord

   Ett broschyrställ passar perfekt att ställa på receptionsdisken eller kassadisken för att exponera till exempel blanketter, flyers, reklam och tidskrifter. När kunderna betalar ser de informationen på disken och kan plocka med sig. Det blir dessutom lättare för personalen bakom disken att hänvisa till specifik information om den finns i ett ställ på disken. Finns i transparent plast som gör det enkelt att se innehållet.

   Broschyrställ till golv

   Har ditt företag många olika broschyrer och blanketter är ett golvställ en ypperlig lösning. Med en broschyrkarusell på upp till 40 fack kan du sortera broschyrerna och skapa en bra överblick. Hjulen gör det lätt att flytta runt på stället så att informationen kan stå just där den behövs.

   Skylthållare och tidskriftssamlare

   Skylthållare i glasklar polystyren visar effektivt upp viktig information för dina kunder. Finns i flera olika storlekar och passar de flesta verksamheter. Placera på receptionsdisken så får du en bra synlighet. För att sortera dokument och tidskrifter rekommenderar vi tidskriftssamlare från Esselte. Skriv på ryggen av tidskriftssamlaren vad den innehåller och sätt upp i hyllor.

   Kontorsgiganten synliggör ditt företag

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du allt du behöver för att visa upp dina broschyrer och dokument på ett snyggt och överskådligt sätt. Oavsett om du ska ställa ut på en mässa eller behöver visa upp information i kassan så har vi en broschyrhållare för ditt företag. Beställ snabbt och enkelt här på vår hemsida.

   Ladda mer
   24 av 30