020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   SkrivbordsprodukterGummiband & SkrivunderläggHäftning & HålningLim & KlisterPappersklämmor & GemSaxar & KnivarTejp & TejphållareVisitkort & Passerkort

   Skrivbordstillbehör

   Skrivbordsprodukter - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av billiga skrivbordstillbehör från välkända varumärken som står för hög kvalitet. Här hittar du alla kontorstillbehör som behövs för ett välutrustat kontor med produkter såsom saxar, tejp, häftapparater och hålslag. För stora verksamheter såsom skolor kommer flera av produkterna i smidiga storpack. Vill du köpa enstaka skrivbordstillbehör går naturligtvis även detta bra.

   Kontorstillbehör som ger en effektiv arbetsplats

   Vi har mängder med olika kontorstillbehör som alltid är bra att ha på plats för olika typer av arbeten. Oavsett om du behöver fästa, dela eller organisera hittar du rätt skrivbordstillbehör hos oss.

   • Häftning och hålning­ - På kontor där det hanteras mycket papper är häftapparat och hålslagare ett måste för att kunna organisera. Glöm inte att köpa till häftklammers och snygga pärmar för att förvara pappren på ett smidigt och organiserat sätt.
   • Saxar och knivar - Vi har saxar och knivar i många olika storlekar från populära varumärken såsom Staples, Westcott och Fiskars. För skolor och större verksamheter finns saxar och knivar i storpack.
   • Tejp och tejphållare - Köp stabila tejphållare och tejp av hög kvalitet. Vi har flera olika varianter som fäster på många olika typer av material - allt från dokumenttejp till maskeringstejp och silvertejp.
   • Pappersklämmor och gem - Pappersklämmor och gem är kontorstillbehör som används flitigt på kontor för att hantera papper och dokument. Sätt enkelt ihop papper utan att göra hål i dem.
   • Skrivunderlägg - Ett skrivunderlägg är det bästa skyddet för ditt skrivbord. Bra att använda på förskolor där barn har lätt för att måla utanför.

   Skrivbordstillbehör hos Kontorsgiganten

   Hos oss kan du enkelt och smidigt köpa alla typer av skrivbordstillbehör online. Vi är Sveriges största kontorsvaruhandel med över 50 000 artiklar i vårt lager där du hittar allt från småsaker som pennor och block till stora saker som kontorsmöbler och sjukvårdsutrustning. Med ett brett miljötänk levererar vi din beställning direkt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 1082