020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Almanackor & KalendrarBokningsjournalerBordskalendrarDagblock och månadsblockDagböckerElevkalendrar -23/24FickkalendrarKalenderställ & tillbehörKontorskalendrarLärarkalendrar -23/24Planeringblad & tavlorSystemkalendrarTemakalendrarVäggkalendrar & VäggbladVeckokalendrar

   Kalender och almanackor

   Almanackor & Kalendrar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett brett urval av kalendrar och almanackor till riktigt bra priser. Välj bland klassiska almanackor eller hitta en snygg årsdagbok i konstläder som ser tilltalande ut. En kalender innehåller alla viktiga uppgifter om årets alla dagar och ger utrymme för dina egna anteckningar som kundmöten, events eller kom ihåg-notiser.

   Stort sortiment av almanackor

   Hos oss hittar du allt från större kalendertavlor till små årsdagböcker. Större tavlor är bra att ha på ett kontor, lagret eller i ett lärarrum så att alla kan få en bättre överblick över scheman och planering, medan en mindre kalender passar för varje enskild medarbetare.

   Exempel på kalendrar

   • Lärarkalendern
   • Veckokalendrar
   • Temakalendrar
   • Planeringstavlor
   • Årsdagböcker
   • Anteckningsblock/kalender

   Behöver du anteckna mycket information ska du köpa en kalender med mycket utrymme för anteckningar. Vi har även smarta skrivunderlägg som du kan lägga på skrivbordet och på så vis alltid ha informationen under ögonen.

   Profilera dig med en egentryckt kalender

   Utöver det ordinarie sortimentet av almanackor kan du även beställa almanacka med eget tryck på olika material för att profilera dig gentemot kunder, anställda och andra intressenter. Här på Kontorsgiganten kan du själv välja ett omslag så trycker vi upp det på kalendern. Perfekt för att ge bort som profilreklam eller för att använda inom verksamheten. Kontakta oss på kundservice@kontorsgiganten.se så hjälper vi dig vidare.

   Behöver du ett kalenderställ?

   Gör kalendern alltid synlig och tillgänglig genom att skaffa ett kalenderställ att ställa upp almanackan i. Att köpa almanacka kunde inte vara roligare. Vi har flera kalenderställ som passar veckoalmanackan eller veckokalendern.

   Beställ din almanacka till bra pris

   Vi har allt du behöver för att kunna organisera året så bra som möjligt. Hitta rätt bland våra många almanackor och lägg din beställning. Ordern kommer snabbt och smidigt och alltid till billig frakt. Vi är Sveriges ledande kontorsvaruhandel och har även andra saker du kan behöva utöver kalendrar, såsom bokförings- och kassaböcker, skrivbordsprodukter och whiteboards för en ännu bättre planering.

   När skickas kalendrar 2024?

   Vissa kalendrar finns redan för leverans men de flesta modeller av kalendrar och almanackor för 2024 levereras i mitten av september v. 37. Lärar- och elevkalendrar för läsåret 2023-24 finns redan i lager.

   Ladda mer
   24 av 356