Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Väggkalendrar

   Väggkalendrar & Väggblad - Köpguide

   Här hittar du ett stort utbud av väggkalendrar från varumärken såsom Burde. Det finns mängder av olika motiv att välja mellan för att du ska kunna hitta en väggkalender som passar oavsett syfte. Här finns väggalmanackor som passar att sätta upp i skolverksamhet, på kontor eller inom andra verksamheter för att alla ska kunna hålla koll på dagarna.

   Väggalmanackan för verksamheten

   En väggalmanacka är ett praktiskt redskap där ni kan skriva upp viktiga händelser och dagar att komma ihåg. Oavsett vilken typ av verksamhet du arbetar inom är det värdefullt att ha en väggkalender uppsatt så att alla enkelt kan se vad det är för dag och om det är något speciellt som händer.

   • Skolverksamhet - Vi har flertalet väggkalendrar med motiv som passar för att hänga upp i skolverksamheten. Kalendern är perfekt att hänga upp i klassrummet så barnen får enklare att lära sig datum. Välj mellan roliga motiv som passar barn såsom hästar, hundar, katter, sagor och bilar. Detta kommer bli en kul detalj på väggen.
   • Kontor - En väggkalender har en given plats på kontoret. Häng upp på en plats som alla kan se för att ni enkelt ska kunna ha koll på datum. Köp gärna in en väggalmanacka till varje anställd som de kan ha vid sitt skrivbord.
   • Butik och restaurang - I butiker och restauranger är det viktigt att kunna ha koll på datum för leveranser och så vidare. Med en väggkalender kan ni markera viktiga datum så ingen anställd missar något.

   Väggkalender för familj och företag

   Här på Kontorsgiganten hittar du även en praktisk väggkalender för familj där det finns plats att skriva upp aktiviteter, födelsedagar och liknande. Oavsett om du vill ha en väggkalender för familj eller för företag kan du köpa det hos oss. Alltid med snabba leveranser!