Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Veckokalendrar

   Veckokalendrar - Köpguide

   Hos Kontorsgiganten hittar du Sveriges bredaste sortiment av veckokalendrar från Burde i olika utföranden av plast, konstläder, skinn, kartong, med slejf eller linnetextil. Veckokalendern hjälper dig att hålla koll på dina möten och uppgifter och att planera din tid på ett effektivt sätt. En veckokalender är ett oumbärligt verktyg för att organisera ditt arbetsliv, dina studier eller din fritid.

   Effektiv planering av din vecka

   Med en veckokalender får du en översiktlig planering av din vecka och möjlighet att sätta tydliga mål som gör det enklare att prioritera och hålla dig organiserad i en hektisk vardag.

   Veckokalendrar visar en vecka per uppslag, normalt timindelad 8-18. Våra veckokalendrar finns i olika format, stilar och färger för att passa alla behov och preferenser. Noteskalendern är en kombinerad anteckningsbok och har en anteckningssida parallellt med en kalendersida i uppslaget. Pärmmodeller kan köpas med ny refill årligen. Chefskalender finns i fint läderutförande och ringpärmsmekanism med flera inkluderade insatser och möjliga refiller. Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper veckokalendern dig att få en tydlig översikt över din vecka.

   Köp din nya veckokalender hos Kontorsgiganten

   När du köper en veckokalender hos Kontorsgiganten kan du lita på att du får högkvalitativa produkter som är utformade för att hjälpa dig att hålla dig organiserad och produktiv. Vi erbjuder snabba leveranser och fri frakt för beställningar över 995 kr. Vårt breda sortiment av veckokalendrar i olika storlekar ger dig möjlighet att hitta den bästa lösningen för din veckoplanering, oavsett om du vill ha den med dig när du är på språng eller behöver en större kalender för att hålla ordning på alla möten.

   Allt för arbetsplatsen eller hemmakontoret

   Föredrar du en väggkalender eller vill du komplettera din kalender med en matchande dagbok? Hos oss hittar du Sveriges största sortiment av kontorsmaterial. Upptäck vårt stora utbud av anteckningsblock, post-its och andra skrivbordsprodukter för en enklare och mer strukturerad vardag.

   Populär
   Anteckningsbok Spiralbunden A6 Svart, till noteskalender
   Anteckningsbok Spiralbunden A6 Svart, till noteskalender
   39 kr/st

   1-2 dagar

   Anteckningsbok Spiralbunden A5 Svart, till noteskalender
   Anteckningsbok Spiralbunden A5 Svart, till noteskalender
   47 kr/st

   1-2 dagar

   Anteckningsbok Meeting Journal - 7434
   Anteckningsbok Meeting Journal - 7434
   159 kr/st

   1-2 dagar