020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   SkärmaskinerSkärmaskiner DahleSkärmaskiner övrigtSkärmaskiner Rexel

   Pappersskärare

   Skärmaskiner - Köpguide

   Vi på Kontorsgiganten har Sveriges största sortiment av pappersskärare från internationella och välkända märken som Dahle, Staples och Rexel. Alla håller hög kvalitet till ett lågt pris. Oavsett vad ditt företag gör så kan vi garantera att någon av våra pappersskärare kommer att underlätta vardagen på kontoret. Vårt breda sortiment består bland annat av enklare skärmaskin för papper men även mer avancerade skärmaskiner för professionell användning på tryckerier, reklambyråer och arkitektfirmor. Hos oss hittar du enkelt en pappersskärare som passar just ditt företags behov!

   Välj rätt pappersskärare

   När du ska välja pappersskärare är det framförallt dina behov som styr. Tänk noga igenom vad du faktiskt ska använda skärmaskinen till innan du gör ditt köp.

   Här kommer några frågor att fundera över:

   • Vilket material ska jag kapa? Behöver jag en skärmaskin för papper eller en skärmaskin som kan kapa plast, aluminium eller tyg?
   • Hur ofta kommer jag att använda min pappersskärare? Används skärmaskinen ofta kan det vara värt att ha en pappersskärare med extra säkerhet.
   • Behöver jag några hjälpmedel? Laserindikator som visar var snittet görs, presskena som håller pappersarken på plats och självslipande knivblad för ett skarpt snitt är några exempel på mer avancerade pappersskärare.

   Två tekniker av skärmaskin för papper

   Det finns två olika tekniker som vanligen används för att kapa när det kommer till skärmaskiner.

   Rullskärning

   Rullskärning är en enklare variant av skärmaskin för papper som har ett skärhjul som sitter på en skena. När du ska kapa pappret drar du enkelt skärhjulet längs skenan och du får ett perfekt snitt. Passar bland annat för skolor och hobbybruk.

   Pappersgiljotin

   En pappersgiljotin är mer kraftfull och finns i avancerade modeller som kan skära upp till 40 pappersark på en gång samt andra typer av tuffare material. Denna typ av skärmaskin passar utmärkt för professionellt och industriellt bruk.

   Köp din pappersskärare på Kontorsgiganten

   Köp din pappersskärare enkelt och smidigt här på Kontorsgiganten.se. Behöver du hjälp med att välja vilken typ som passar ditt företag bäst så finns vi alltid tillgängliga för att guida och ge dig råd. Vi har ett av Sveriges största lager vilket innebär att vi alltid har snabb leverans.

   Ladda mer
   24 av 54