020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Blankettfack

   Blankettfack - Köpguide

   Skapa ordning bland dina dokument, tidskrifter och broschyrer. Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av olika blankettfack till ett riktigt bra pris. Monteras på vägg eller placeras på bordet som ett skrivbordstillbehör beroende på vilken typ av blankettfack du väljer. Bland våra varumärken hittar du Leitz, CEP och  Durable bland många. Köp ditt broschyrställ till kontoret smidigt här på Kontorsgiganten. Vi skickar varorna samma dag om du lägger beställningen innan kl. 13:30!

   Blankettställ för ordning och reda

   Vi har blankettfack och broschyrställ i mängder av varianter. Hos oss finns alla ställ som behövs för att få en välfungerande ordning bland dina dokument, brev, tidningar och papper. Dessa kontorstillbehör är perfekt för dig som vill skapa ordning och reda bland dokument, pärmar och mappar. Många använder dem som ett sätt att förvara papper på och du kan enkelt skapa en prioriteringsordning bland pappren. För dig som har ett front office fungerar de även mycket bra om du vill använda den som yttre display för besökare eller kunder. Organisera dina broschyrer i blankettstället och gör det enkelt att hitta det som eftersöks.

   Blankettställ har många fördelar:

   • Monterbara
   • Enkel navigering
   • Stilren design
   • Optimal för organisering och förvaring

   Klicka på en produkt som verkar intressant för att få mer information om etikettmärkning, mått och antal fack.

   Blankettställ hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten erbjuder vi allt inom kontorstillbehör och kontorsinredning. I vårt breda utbud kan du välja bland blankettställ och broschyrhållare som håller hög kvalitet. Dessutom ser vi alltid till att leverera marknadsledande varumärken för ett förmånligt pris. När du köper ett blankettställ hos oss kan du passa på att köpa pärmar, mappar eller annat som skapar organisering och god arbetsmiljö. Vi samarbetar med Klarna för smidig betalning - allt för att det ska bli så enkelt för dig som möjligt att sköta all din kontorshandel här hos oss.

   Ladda mer
   24 av 57