020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Pennställ

   Pennställ & Bordsställ - Köpguide

   Få ordning på kontoret med ett pennställ som är snyggt att ha på skrivbordet. Vi har ett stort utbud av billiga pennställ i flera färger och former samt med olika funktioner så att du kan få ordning på pennorna på kontoret. Med ordning och reda kommer det bli ett bättre arbetsklimat och det kommer bli lättare att hitta just det du behöver.

   Pennställ i olika varianter

   Vi har mängder med utformningar på pennställ. Allt från små koppar som är perfekta för att förvara några pennor på skrivbordet till större lådinsatser för att förvara pennor av olika slag som hela kontoret använder. Här är några exempel på pennställ.

   • Pennkopp. En pennkopp passar perfekt på skrivbordet och här får du plats med pennor av diverse slag. Finns i nät eller plast i flera olika färger som svart, grått och vitt.
   • Magnetisk pennkopp. Med en magnet på ena sidan är denna kopp perfekt att placera till exempel på en whiteboard för att förvara whiteboardpennor. Passar även på kylskåpet i köket för att alltid ha pennor nära till hands.
   • Prylställ. Det stora pennstället med flera fack där du kan samla allt skrivbordsmaterial såsom pennor, gem, suddgummi, linjal och så vidare. Finns i mängder med varianter så scrolla igenom vårt utbud och hitta det som passar på ditt skrivbord.
   • Lådinsats. Ett pennställ som är en insats i skrivbordslådan. Perfekt för att få sakerna att försvinna och inte längre vara i vägen på skrivbordet. Många fack så att du enkelt kan sortera dina pennor.

   Pennställ och mycket mer hos Kontorsgiganten

   Vi har mängder med pennställ för att du ska hitta det som passar bäst på ditt kontor. Passa på att köp till pennor att förvara i ditt nya pennställ. Här på Kontorsgiganten finns allt som behövs på ett kontor på samma ställe. Du beställer enkelt direkt online och varorna levereras till kontoret på en gång.

   Ladda mer
   24 av 133