020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tidskriftssamlare

   Tidskriftssamlare - Köpguide

   Samla alla tidningar, tidskrifter och andra dokument i en tidskriftsamlare som står snyggt på kontoret eller arbetsplatsen. En perfekt förvaringslösning som dessutom blir en snygg inredningsdetalj. Hitta tidsskriftssamlare i olika färger och utföranden för att passa in just på din arbetsplats.

   Tidskriftssamlare i olika material och färger

   Hos oss kan du hitta enklare och riktigt eleganta tidskriftssamlare med detaljer i läder eller trä. Du kan även finna tidskriftsamlare i plast eller trä som passar in överallt för att spara på utrymme. Vi har även tidskriftsamlare i kraftigt returpapper för dig som vill göra ett miljövänligt val. Tidsskriftsamlarna finns i olika storlekar och bredd för att rymma olika mängd dokument eller tidningar och du kan även välja mellan olika färger som vit, svart, rosa, blå eller naturfärg.

   Ordning och reda med tidskriftssamlare

   Undvik att omge dig med papperskaos. Med tidskriftssamlare håller du lätt ordning och reda bland dina tidningar, tidskrifter, mappar och dokument. Det är en mycket bra förvaringslösning som passar både på skrivbordet och i bokhyllor men också ståendes på golvet istället för att lägga tidskrifter på hög. För att organisera ännu bättre kan du märka upp varje tidskriftsamlare med etiketter så du direkt vet vart du ska leta när du söker något.

   Andra smarta förvaringslösningar vi kan erbjuda i vårt sortiment

   Glöm heller inte pennställ för att förvara pennor snyggt och prydligt på skrivbordet.

   Köp tidskriftssamlare billigt på Kontorsgiganten

   Tidsskriftssamlare är en billig och smart lösning på många pappersproblem. Och dessutom är det ett fint inredningsval som gör både hemmakontoret, kontoret och arbetsplatsen till en trevligare plats. Välj mått och storlek efter de dokument eller magasin du vill förvara, varje produktbeskrivning innehåller tidskriftsamlarens dimensioner. Beställ din order med billig frakt och snabba leveranser! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

   Ladda mer
   24 av 73