020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   KlisteretiketterEtiketter 0-9/ABCEtiketter avtagbaraEtiketter extra starkaEtiketter färg & märkEtiketter frankeringEtiketter frysEtiketter övrigaEtiketter runda/mediaEtiketter transparentaEtiketter vit

   Etiketter

   Klisteretiketter - Köpguide

   Se till att din märkning och adressering alltid blir rätt. Med klisteretiketter som du hittar här på Kontorsgiganten blir det enkelt att märka emballage, lådor och pärmar och till och med presenter. Organisera mera med tydliga etiketter!

   Stort utbud av märketiketter

   Här på Kontorsgiganten hittar du allt inom etikettering. Etiketter är alltid bra att ha på lager så du enkelt kan märka upp det du behöver. Brev skickas, lådor ska märkas för att veta vad som finns i dem och etiketter med snöre är perfekt för att hänga upp prislappen på varor i butiken. Hos oss hittar du exempelvis följande etiketter:

   • Etiketter med snöre. Hängs upp på varan i butiken med tryckt pris som syns klart och tydligt för kunden.
   • Varningsetiketter. Märk upp ömtåligt gods och lådor med bräckligt innehåll med varningsetiketter som det till exempel står Aktas eller Glas på.
   • Runda etiketter. Perfekt för kategorisering och identifiering i viktiga dokument. De lossnar inte och kan därför användas på många områden.
   • Olika vita självhäftande etiketter. Klistra dina anteckningar eller märk upp pärmar, register och anteckningsböcker med olika vita självhäftande etiketter.
   • Frankeringsetiketter. På företag skickas det ofta ut post. Var alltid redo med frankeringsetiketter som passar för alla frankeringsmaskiner. Köptips! Köp gärna till frankeringsbläck till din frankeringsmaskin så är du säker på att alltid kunna posta brev.

   Fyll på med billiga etiketter

   Se till att du alltid är fullt rustad med alla möjliga etiketter för uppmärkning och adressering. Välj mellan klisteretiketter i olika färger så att du kan kategorisera och veta exakt vad du har var.

   På Kontorsgiganten hittar du ett stort urval av olika märketiketter och klisteretiketter i alla utföranden som kan användas för diverse ändamål. Alltid till ett billigt pris! Du får dessutom alltid hem din order snabbt och till billig frakt. Har du frågor kan du kontakta vår kundtjänst som gör allt för att svara utförligt och hjälpa dig.

   Ladda mer
   24 av 772