020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   FotopapperFotopapper CanonFotopapper EpsonFotopapper HPFotopapper Övriga

   Fotopapper

   Fotopapper - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av fotopapper från varumärken såsom HP, Staples, Brother och Canon. Med fotopapper kan du skapa fantastiska minnen eller föreviga viktiga bilder och dokument i verksamheten. Du skriver lätt ut dina bilder på fotopapper med laserskrivare eller bläckskrivare och kan sedan sätta in dessa i fotopärmar eller ramar och hänga upp på kontoret.

   Vilket fotopapper ska man använda?

   Att välja fotopapper är kanske inte alltid det lättaste. Ska du ha matt fotopapper eller blankt och vilket papper passar för vilken skrivare? Ofta så rekommenderar skrivartillverkarna att använda deras egna fotopapper men om du hellre har fastnat för ett annat typ av billigt fotopapper så går det bra att använda det.

   I Kontorsgigantens sortiment hittar du både matt och blankt fotopapper och fotopapper för laserskrivare och bläckskrivare. Du hittar även olika storlekar på pappret såsom A4, A3 samt standardstorleken för bilder, det vill säga 10 x 15 cm – samt olika tjocklekar. För företag kan det vara bra att köpa in samtliga eller ett brett utbud av billigt fotopapper så att det alltid finns tillgängligt. På ett modernt kontor bör det nämligen finnas alla typer av viktiga kontorsprodukter, däribland fotopapper så att det alltid går att göra professionella utskrifter. Med fotopapper från oss får du knivskarpa detaljer och vacker färgåtergivning.

   Om du även behöver enklare papper att skriva ut med så rekommenderar vi starkt att även köpa till kopieringspapper för enklare utskrifter eller för att se hur dina bilder ter sig i utskrift på ett ungefär. Vi har även specialpapper som är ett slags mellanting mellan fotopapper och kopieringspapper, något att tänka på för viktigare utskrifter.

   Skriva ut själv – ett smart sätt att spara pengar

   Vi på Kontorsgiganten vet hur mycket ett företag spenderar på leverantörskostnader. Vi vet också hur mycket tid det tar i anspråk att anlita andra för att göra ett lika bra jobb som du kan göra själv när du vill utan att vara beroende av upphämtning och öppettider. Därför vill vi erbjuda de bästa produkterna så att du kan skriva ut bilder och dokument själv i bästa kvalitet. Skriv ut presentationer, bevis, rapporter och bilder för verksamheten med billigt fotopapper i alla utföranden. Du får alltid snabb leverans på dina produkter när du handlar hos oss.

   Ladda mer
   24 av 111