Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Fotoalbum och fotopärmar

   Fotoalbum - Köpguide

   Det finns en rad tillfällen under året som du vill samla dina foton i en fin fotopärm eller fotoalbum. Kanske vill alla på företaget minnas den senaste konferensresan eller lägga in foton som ni tagit i professionellt syfte till kunder eller liknande. Här på Kontorsgiganten hittar du billiga fotoalbum som kan användas till de flesta syften.

   Olika typer av fotoalbum

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av olika produkter, däribland fotoalbum. Samtliga är gjorda för att bibehålla fotografiernas kvalitet och livslängd. Leta bland billiga fotoalbum med plastfickor, en fin fotopärm med limbunden rygg, fotoalbum med spiral, en elegant fotopärm i vinyl och en rad andra utföranden av billiga fotoalbum. Ett tips är att köpa olikfärgade fotoalbum för att dels göra det snyggt i hyllan och dels skapa bättre sortering bland bilderna. Kanske behöver du fotoalbum till en förskoleverksamhet? Då kan du testa våra giftfria fotoalbum som gör det roligare och enklare för alla barn och vuxna att delta i fotoinsättningen.

   När du köper fotoalbum här på Kontorsgiganten kan du även köpa till tillbehör såsom pärmtillbehör, ringmekanismer, insticksverktyg och etiketter. Vi hjälper dig och ditt företag att hålla alla fotografier och bilder på rätt ställe så att du kan fokusera på annat. Du tar bilderna och vi bidrar med förvaringen av dem.

   Köp billiga fotoalbum här på Kontorsgiganten

   Kontorsgiganten är stolta över att vara Sveriges ledande kontorsvaruhandel för alla typer av verksamheter. Vi vet vikten av bra förvaring på kontoret och möjligheterna det ger. Här beställer du billiga fotoalbum till ditt företag direkt online och får det hem med snabba leveranser eller till ditt närmaste postombud.

   Populär
   Fotoalbum Svart 300 bilder limbundet
   Fotoalbum Svart 300 bilder limbundet
   88 kr/st

   1-2 dagar

   Fotofix 500/fp
   Fotofix 500/fp
   19,32 kr/frp

   1-2 dagar

   Fotohörn 250/fp
   Fotohörn 250/fp
   19,32 kr/frp

   1-2 dagar