Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Arkivpärmar

   Arkivpärmar - Köpguide

   Arkivpärmar är det perfekta valet när du vill hålla dina dokument både organiserade och skyddade under en längre tid, till exempel när du ska förvara dokument som enligt lag måste arkiveras. Våra arkivpärmar är idealiska för både kontorsmiljöer och hemmabruk, och är tillgängliga i olika storlekar och färger för att passa alla dina behov.

   Förvaring med arkivpärm

   Arkivpärmar är vanligtvis gjorda för att rymma A4-dokument. De har praktiska byglar eller klämmor som håller pappren på plats och gör det enkelt att lägga till eller ta bort sidor vid behov. Arkivpärmar är idealiska för att organisera löpande dokument såsom rapporter, avtal eller policyer, vilket underlättar snabb åtkomst. De kommer i kraftiga och slitstarka material som tål dagligt bruk och långtidsförvaring. Arkivpärmar har ofta plats för en etikett på ryggen vilket gör det enkelt att snabbt identifiera pärmens innehåll.

   Arkivpärmar A4 och A5

   Alla arkivpärmar i vårt sortiment är gjorda av högkvalitativa material och har bygelmekanismer med 70mm hålavstånd enligt svensk standard. Hos oss på Kontorsgiganten kan du välja mellan arkivpärmar i A4- eller A5-storlek.

   Med arkivpärmar kan du skapa ett hållbart och effektivt system för att organisera dina dokument. Pärmarna skyddar dina dokument från damm, smuts och skador även under långa perioder av förvaring. Genom att sätta etiketter på pärmens rygg kan du snabbt hitta det du söker.

   Fler förvaringslösningar hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten brinner vi för att erbjuda våra kunder de bästa produkterna för alla deras kontors- och förvaringsbehov. Hela vårt sortiment av arkivpärmar och andra förvaringslösningar är noga utvalt för att ge dig de mest praktiska och hållbara alternativen för dokumentförvaring.

   För långtidsförvaring rekommenderar vi att du placerar dina arkivpärmar i arkivboxar. Utöver arkivpärmar har vi även ett brett utbud av andra kontorsmaterial, till exempel etiketter, plastfickor, ringpärmar och arkivpapper – allt för att hjälpa dig att skapa ett optimalt organiserat arbetsutrymme. Kontakta oss om du vill ha råd om vilka produkter som passar dina behov bäst. När du beställer från oss på Kontorsgiganten får du alltid snabb leverans och fri frakt över 995 kronor.

   Populär
   Arkivpärm A4 kartong 60mm beige
   Arkivpärm A4 kartong 60mm beige
   18 kr/st

   1-2 dagar

   Arkivpärm A5 60mm brun
   Arkivpärm A5 60mm brun
   13 kr/st

   1-2 dagar