020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   PärmarArkivpärmarDemopärmarEuropapärmar EU-hålningFotoalbumGaffelpärmar A5, A3 & 80mmGaffelpärmar i plastGaffelpärmar stålryggGaffelpärmar träryggPärmtillbehörPärmvagnarRingpärmar

   Pärmar

   Pärmar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi fina pärmar för alla ändamål. Håll ordning på dina dokument och register med billiga pärmar i olika utföranden. Förvara viktiga papper eller arkivera dokument som fakturor och avtal som enligt lag måste sparas. Varje papper och dokument på sin plats! När du ska köpa pärm finns det inget bättre sortiment än hos oss.

   Våra olika pärmar

   Letar du efter ett stort sortiment av pärmar har du kommit helt rätt. Här hittar du pärmar i alla varianter:

   • Gaffelpärmar - En perfekt pärm att förvara dokument i exempelvis plastfickor. Finns med trärygg, plastrygg och stålrygg där du lätt kan sätta en etikett för att snabbt veta vad pärmen innehåller för dokument. Den ergonomiska tryckknappen gör det lätt att öppna och stänga.
   • Ringpärmar med ringmekanism - Snygga pärmar som passar till att både förvara dokument eller för att arkivera personliga teckningar som portfolio. Enkel att ta med sig och smidig att ställa i alla hyllor utan att de tar upp en massa plats.
   • Arkivpärmar - Smarta förvaringspärmar med fickor på insidan i vilka du arkiverar viktiga dokument. Vi har många fina pärmar som lämpar sig speciellt för arkivering och som dessutom är fina att se på. Den breda ryggen gör det enkelt att markera innehållet.
   • EU-pärmar - Vi har pärmar med EU-hålning, en pärm som syns på de flesta arbetsplatser och kontor i de flesta länder. Just EU-hålning innebär en speciell typ av pappershålning och pärmen är gjord för att samla en stor mängd papper.

   Självklart har vi även andra typer av pärmar och pärmtillbehör. Allt för att du ska kunna förvara och arkivera dokument på det smidigaste och mest lättillgängliga sättet.

   Sortera med billiga pärmar från Kontorsgiganten

   Att hålla ordning och redan bland dina papper är a och o för lyckade arbetsdagar. Se till att märka upp dina pärmar med etiketter så du direkt ser vad pärmarna innehåller. Du kanske även behöver pärmregister så du kan hålla ännu bättre ordning på dina dokument och märka upp dem i kronologisk eller alfabetisk ordning.

   Ladda mer
   24 av 364