020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   PärmregisterFörstärkta registerPappersregisterPlastregister

   Pärmregister

   Pärmregister - Köpguide

   Välj ur ett brett utbud av pärmregister med olika typer av indelning. Indelningarna görs på olika sätt beroende på vad ditt behov är. Önskar du extra starka register till pärm kan du köpa ett med flikförstärkning i plast. Pärmregister är perfekt för att dela in uppsatser, dokument och andra yrkesmässiga material på ett snyggt och ordnat sätt. Glöm inte att köpa till pärmar och papper så du direkt kan sätta in dokumenten. 

   Indelning av pärmregister

   På Kontorsgiganten hittar du register till pärm i flera typer av indelningar:

   • Från A-Ö
   • Numrerade register pärm 1-5, 1-10, 1-12, 1-15, 1-20, 1-31 och 1-52
   • Månadsindelning från Januari – December
   • Indelning med olika färger och olika färg på flikarna

   Formatet på pärmregistret är A4 eller A4+ som är en aning bredare för att kunna passa tillsammans med plastfickor. 

   Här finner du allt för att enkelt och smidigt kunna organisera dina mappar och pärmar på tydligast vis. Med registret hittar du snabbt vad du söker och flikarna ger dig en ännu klarare överblick. Du kan enkelt märka ut i fliken vad varje sektion innehåller och slippa bläddra länge för att komma åt det du söker. 

   Pärmregister 1-12 och 1-31

   Våra numreringar av pärmregister är många, några av de vanligaste är pärmregister 1-12 och 1-31. Ju mer du har att ordna desto fler flikar behöver du. Vi har även färre och fler flikar än dessa så det är dina behov som avgör. 

   Praktiska och snygga försättsblad

   De flesta av våra register till pärm innehåller försättsblad för en snygg introduktion till pärmen och en snygg avslutning längst bak i registret. Många av våra pärmregister är också universalhålade så du lätt kan sätta in det i olika typer av pärmar. 

   Prisvärda pärmregister

   Alla våra register till pärm är billiga och passar till alla ändamål av organisation av dokument. Passa på att fylla på så det alltid är ordning och reda. Köp ett eller flera register pärm och få din order snabbt inom 3 arbetsdagar. 

   Ladda mer
   24 av 185