020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Saxar

   Saxar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av billiga saxar för både vuxna och barn, från välkända varumärken såsom Staples, Fiskars, Westscott och Scotch. Alla håller hög kvalitet och tål att användas länge framöver. För verksamheter där det behövs många saxar, såsom skolor, kan du köpa smarta storpack.

   Saxar av hög kvalitet

   En sax är ett oumbärligt redskap i alla verksamheter. Saxar i olika storlekar bör finns på alla kontor för alla de tillfällena något behövs klippas. Vi har flera olika varianter som passar i alla typer av verksamheter.

   • Sax Universal - En sax universal passar lika bra att använda på kontoret som i hemmet och kan klippa en mängd olika material såsom plast, tyg och papper. De skarpa bladen är rostfria och därför har den en lång hållbarhet. Sax universal hittar du från flera kända märken.
   • Sax Soft - En sax med soft grip har ett ergonomiskt och mjukt handtag som är bekvämt att hålla i. Passar för dig som behöver klippa ofta. Finns med både höger- och vänsterhandtag.
   • Sax Barn - En barnsax eller hobbysax är en mindre variant med rundade blad som förhindrar att olyckor sker. Finns i flera färger som gör det roligt att klippa och är perfekt redskap i klassrummet. Kan köpas som saxställ med upp till 32 saxar i olika färger.
   • Mönstersax - Vi har flera saxar som skapar olika mönster på kanterna när du klipper. Roliga att använda exempelvis till scrapbooking eller för att klippa ut kort och liknande.

   Köp sax och tillbehör på Kontorsgiganten

   Köp saxar av olika slag här hos oss på Kontorsgiganten. Du hittar även saxslip så att du regelbundet kan slipa dina saxar så att de håller sig vassa och därmed kan användas längre. Alla produkter du hittar hos oss håller högsta kvalitet utan att dra upp på priserna och vi levererar allt snabbt och miljövänligt.

   Ladda mer
   24 av 79