020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Headset & HörlurarHeadset Dator & TelefonHeadset tillbehörHörlurarKonferenstelefonerMikrofonerTillbehör telefoner

   Hörlurar och headsets

   Headset & Hörlurar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi hörlurar och headsets från varumärken som Kensington, Koss och Nedis. Håll dina digitala möten felfria eller musikstunden bullerfri med bra hörlurar och headsets. Arbetar du med kundtjänst och tar telefon ofta så är headset med mikrofon bra att ha för samtalen. Våra headset för telefon reducerar brus och gör att du hör vad den andra parten säger bättre. På Kontorsgiganten hittar du alltifrån billiga headset i form av öronsnäckor till bastanta headset med öronkåpor för bullriga kontorslandskap.

   Trådlösa och kabelanslutna hörlurar och headsets

   På Kontorsgiganten har du lyxen att välja om du vill ha trådlösa headset för kontor eller om du vill ha kabelanslutna hörlurar som du kan koppla till olika enheter. Ett trådlöst headset är perfekt om du prioriterar ergonomin och vill slippa sladdar – bra om du jobbar på kontor men kanske måste förflytta dig medan du lyssnar eller pratar. De trådlösa headsets du hittar hos oss har generös räckvidd.

   Du som skriver mycket i arbetet eller behöver tyst omkring dig för att fokusera kanske vill slippa höra bruset från kollegorna och då kan headset med öronkåpor vara bra att ha. Det ökar både produktiviteten och koncentrationen. Önskar du lyssna på musik eller någon podd under arbetet kan du köpa billiga headset i form av EarPods som du även kan använda till mobil och surfplatta.

   Självklart kan våra hörlurar och headsets även användas i privat bruk, såsom gaming och musiklyssnande. Många kombinerar våra billiga headsets både för jobb och under privata tillfällen.

   Rätt hörlurar och headsets för ditt företag

   Alla arbetar i olika arbetsmiljöer. Vissa behöver ta ett kundmöte eller ett samtal när de är ute på resande fot, andra behöver fokusera i kreativa miljöer och somliga måste höra den andra i luren när det annars är högljutt runt omkring. Vi på Kontorsgiganten har billiga headsets för telefon och kontorsmiljöer så att de ska passa dig.

   Behöver du bra telefoner eller mikrofoner utöver dina hörlurar? Vi har ett brett sortiment av telefoner och mikrofoner med olika funktioner. Klicka hem din order idag och få hem den med snabba leveranser.

   Ladda mer
   24 av 367