020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Märkmaskiner & TapeMärkmaskin datoranslutnaMärkmaskin laddbaraMärkmaskinerMärkmaskinstillbehörTape till märkmaskiner

   Märkmaskin

   Märkmaskiner & Tape - Köpguide

   Att använda en märkmaskin är hur enkelt som helst och här på Kontorsgiganten finns många modeller i olika utföranden. Våra märkmaskiner håller hög kvalitet och kan användas ofta. Du hittar de bland annat från varumärken som DYMO och Brother.

   En märkmaskin kan liknas mycket vid en etikettskrivare som vi också har i vårt sortiment här på Kontorsgiganten. Båda har samma fördelar och egenskaper och passar perfekt att ha ståendes på skrivbordet för att märka kablar, pärmar och lådor. Skapa dina egna etiketter och skriv ut dem med en etikettskrivare eller våra märkmaskiner.

   Tejp till märkmaskiner

   Med våra märkmaskiner kan du med fördel skriva ut färgstarka loggor, etiketter med foton eller text samt organisera dina pärmar med etiketter. Glöm inte bort att köpa extra tejp till märkmaskiner då den kan ta slut fort. Hos oss hittar du märkband och märktejp från varumärken som DYMO och Brother - i svart/vit eller andra färger. Samtlig tejp passar till alla våra märkmaskiner och är enkel att sätta i.

   Våra olika märkningsmaskiner

   På Kontorsgiganten hittar du ett flertal olika märkmaskiner, vissa batteridrivna andra datoranslutna. Beroende på vad du ska använda en märkningsmaskin till så kan det vara bra att veta deras olika fördelar.

   Text maskin som används frekvent

   En laddbar märkmaskin eller en batteridriven text maskin passar dig som behöver märka upp saker ofta och snabbt. Den laddbara maskinen laddas snabbt i eluttag och sedan är det bara att märka upp saker igen. Den batteridrivna är alltid tillgänglig och är också ett fantastiskt redskap för dig som märker upp saker kontinuerligt.

   Koppla märkmaskinen till din mobil eller dator

   En datoransluten märkningsmaskin kopplas enkelt till mobil eller dator och kan direkt skriva ut etiketter och märktejp med det du vill ha på dem, kanske en logga för företaget som du designat i datorns ritprogram.

   Köp din märkmaskin till bästa pris

   Häs hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa märkmaskiner och tillbehör som märktejp till bra priser. Du får dessutom alltid din order snabbt och med trygga leveranser. Utöver det ger vi dig alltid personlig service så har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

   Ladda mer
   24 av 553