020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   DatorkomponenterAdaptrar & ÖvrigtDiskenheterFläktarHårddiskar & LagringsenheterHårddiskar externaMinnen & RAMPortexpansion & DockorRack, Kabinett & SkåpStrömförsörjningsenheterVideokort

   Datorkomponenter

   Datorkomponenter - Köpguide

   Införskaffa modulära kablar, USB-stickor, fjärrkontroller och effektiva hårddiskar till din dator. Här på Kontorsgiganten hittar du högkvalitativa och anpassade datorkomponenter till olika datorer. Perfekt om du behöver överföra filer, utöka minnet eller laga något. Köp billiga datorkomponenter online och få hem dem med snabba leveranser.

   Datordelar för att uppgradera din dator

   Ibland kan du behöva uppgradera din befintliga dator istället för att köpa en ny. Detta kan vara smart om du frilansar och inte får tillgång till ny dator via en arbetsgivare. Men det är också bra om ni på kontoret vill spara in på pengar och bygga på era befintliga datorer och ge dem bättre prestanda. Vi har ett brett och prisvärt sortiment av billiga datorkomponenter som till exempel underlättar överföringshastigheten och datorns minne. Andra komponenter tillåter hela system att byggas för att tillåta trådlös styrning mellan olika enheter.

   Exempel på datorkomponenter hos Kontorsgiganten:

   • USB-stickor vid överföring och sparande av filer
   • Hårddiskar och lagringsenheter
   • Plug-in mottagare som kan byggas ut med System Nexa och ge en trådlös styrning och en mycket flexibel installation över flera rum eller lokaler
   • Digitala fjärrkontroller som styr multipla enheter, perfekt för avancerade presentationer och trådlös styrning
   • Minneskort för mobiltelefoner
   • Anslutningskablar
   • Fläktar

   Underlätta för dig under ditt kontorsarbete

   Idag arbetar de flesta framför en dator på ett eller annat sätt. Att vara uppkopplad och kunna ladda upp stora mängder filer är av stor vikt vid presentationer eller arbetsuppgifter. För detta behöver du en bra dator och riktigt bra komponenter för att klara tuffa arbetsdagar och snäva deadlines.

   I vårt sortiment hittar du allt inom datorer och datorkomponenter, och vi säljer även programvaror som Microsoft Windows och Lenovo Think Smart. Du kan till och med köpa service och support genom oss.

   Här på Kontorsgiganten vet vi hur viktigt det är att alla delar fungerar korrekt och att du får klart dina arbetsuppgifter i tid!

   Ladda mer
   24 av 1671