020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Datorlås

   Datorlås - Köpguide

   Undvik stölder och hit-and-run av din bärbara dator eller din laptop. Här hittar du bra och säkra datorlås och laptoplås för att skydda dina enheter på kontoret, lagret, labbet eller på hemmakontoret. Våra lås är kraftfulla och låser datorn där den står.

   Kraftiga datorlås som inte tummar på säkerhetsaspekten

   Vi erbjuder en rad starka och robusta lås till dator oavsett om du har en laptop eller en stationär dator. Låsen är tillverkade från ett heltäckande sortiment av varumärken som Kensington, Nedis och Defcon med flera. Rejäla vajerlås som kommer med flera säkerhetsfunktioner som gör låset i stort sett omöjligt att bryta upp:

   • Skärbeständiga kolstålskablar
   • Kodlås eller nycklar
   • Mängder av återställbara funktioner som gör att du lätt kan ändra koden vid kodlås
   • Roterbara vilket ger optimal rörelsefrihet när du arbetar och som förenklar nyckelisättning
   • Patenterad låsskyddsteknik
   • Kompakta låshuvuden som passar både tunnare och tjockare datorer

   Så låser du fast din dator

   En dator kan enkelt låsas fast med ett datorlås genom att du surrar fast datorn till skrivbordet tack vare den långa kabeln. Kabeln sitter då fast i datorns låsplats och resten av vajern surras fast runt ett bordsben eller dylikt. På så sätt försvåras inbrottet eftersom det blir betydligt svårare att ta ett helt skrivbord när tjuven har bråttom. Det finurliga med låskabeln är att den även låser fast de knappar som används vid öppnandet av datorn. Just den här typen av lås till dator lämpar sig extra bra för bärbara datorer - så kallade laptoplås.

   Du kan också använda kabelklämmor för att låsa fast tangentbord och datormus och på så vis skydda alla tillbehör till din enhet. När du ändå är i färd med att säkra upp dina enheter, glöm inte att rengöra dem då och då med våtservetter.

   Säkra upp din arbetsplats med tillbehör från Kontorsgiganten

   Ta det säkra före det osäkra och skydda din arbetsplats och dina dyra enheter samt innehållet på dem. Ett datorlås till stationär dator eller ett laptoplås är en billig men oerhört bra säkerhetspryl som förhindrar inbrott och vandalism. Beställ ditt datorlås idag eller säkra hela verksamheten med lås till dator för samtliga medarbetare, till lagret eller till labbet, och få det med snabb leverans.