020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Kabelhantering

   Kabelhantering - Köpguide

   På Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av olika produkter inom kabelhantering. Vi har allt du behöver för få ordning och reda på kontoret. Du slipper trassel med sladdar från datorer och skärmar och skapar därmed ett bättre arbetsklimat. Med produkter som kabelkorg, kabelorm, bordsgenomföring och CableDrops blir det ordning på sladdarna. Dessutom blir det lättare att hitta just den sladd du söker efter för tillfället. Vi har lösningarna inom kabelhantering för alla typer av arbetsplatser.

   Kabelhantering för kontoret

   Det finns mängder av olika smarta lösningar för att skapa en struktur bland kablarna på kontoret. Oavsett om du vill samla dina sladdar, gömma dem eller helt enkelt sortera dem och se till att de är lättillgängliga så har vi produkterna du behöver. Vilka produkter som passar dig bäst beror på vad du har för syfte.

   Samla sladdar

   Genom att samla alla sladdar på ett ställe kommer de ur vägen och behöver inte längre ligga slängda runt om skrivbordet där det finns en riska att snubbla på dem. Detta skapar trivsel för både dig och din skrivbordsgranne. Produkter som samlar upp sladdar är:

   • Kabelkorg. Med en kabelkorg som du kan sätta under skrivbordet samlar du enkelt upp alla kablar. Det finns även gott om plats för att lägga grenuttag.
   • Kabelorm. Detta är en smart lösning för att bunta ihop flera sladdar som dessutom kommer att skyddas av höljet.
   • Bordsgenomföring. Samla alla sladdar som går från skrivbordet ner till grenuttagen med en bordsgenomföring.

   Gömma sladdar

   Risken för att snubbla på sladdar som ligger på golvet minskar drastiskt om du gömmer dem. I miljöer där det rör sig mycket folk är det perfekt med våra produkter som städar undan kablarna.

   • Kabelbox. Göm enkelt kablar och stickkontakter i en kabelbox med lock från D-LINE.
   • Golvkabellist. En golvkabellist gömmer effektivt sladdar som behöver gå över golvet. Därmed minimeras risken att snubbla.

   Sortera sladdar

   Vi har produkterna för att du enkelt ska kunna hitta dina sladdar. Med CableDrops som du kan sätta på skrivbordet kan du enkelt fästa sladdar som du tar i och ur ofta, så som telefonladdare och datorladdare, så att de inte faller ner på golvet varje gång. De går även att fästa på väggar och möbler. Dina viktigaste sladdar kommer alltid att vara lättillgängliga.

   Kontorsgiganten erbjuder en komplett kabelhantering

   För att få en komplett ordning på sladdarna rekommenderar vi att du använder dig av flera olika produkter inom kabelhantering. Med en kombination av en kabelkorg, bordsgenomfart och CableDrops kommer du alltid ha ordning och reda vid skrivbordet och kunna jobba effektivare.