020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skärmrengöring

   Våtservetter & Skärmrengöring - Köpguide

   När du arbetar framför datorn eller använder en tv-skärm till olika ändamål, bildas det till slut smuts, damm och fingeravtryck på den. Det kan du enkelt åtgärda med skärmrengöringsmedel och våtservetter för att få den där blanka och rena skärmen. Här på Kontorsgiganten kan du hitta billig rengöring till datorskärmen i form av dukar, servetter och skärmrengöringsmedel från varumärken som Staples, Lyreco och Antibac.

   Skärmrengöring för tv

   Fel rengöringsmedel för skärmar kan orsaka skada och ännu fulare fläckar än tidigare. Eftersom både tv och dator har utvecklats på senare tid krävs det också att du rengör deras skärmar på ett mer skonsamt sätt. När du rengör en tv-skärm är det viktigt att du gör det i rätt steg. Då blir skärmen ren och du får lättare att se alla under videomötena samt att visa bättre och tydligare presentationer med rörlig bild.

   • Vänta alltid tills tv-skärmen är sval och inte när den är igång
   • Använd en ren mikrofiberduk om du använder skärmrengöringsmedel
   • Om du bara vill torka bort dammet räcker en vanlig lätt fuktig och ren mikrofiberduk

   Skärmrengöring för dator

   Gör ren din datorskärm eller din touchscreen med våtservetter doppade i rengöringsmedel för datorskärm. De ger ett blankt och fint resultat och lämnar inte efter sig fula hinnor på displayen. De våtservetter med skärmrengöring är perfekt anpassade till allt med touchscreen funktion såsom smartphones, datorskärmar och surfplattor. Allt för att dina jobbsamtal och presentationer ska bli så bra som möjligt och för att du alltid ska få en tydlig bild över vad du tittar på.

   Vi säljer våtservetter och rengöringsdukar i individuella påsar så att du lätt kan ta med dig dem i datorväskan. Du hittar även våtservetter i burk där du bara drar upp en ny för varje rengöringsmoment. Lämpligt att ha i lådan på kontorsbordet.

   Använd aldrig vanligt rengöringsmedel för skärmar

   Varken dator eller tv-skärm får utsättas för vanliga rengöringsmedel eftersom det ljusabsorberande filtret på skärmen kan skadas och ge en sämre bild med tiden. Håll dig till anpassad skärmrengöring för tv och dator som du kan hitta hos oss.

   Behöver du andra tillbehör till telefon och dator, skrolla vidare här. Vi säljer även ett brett utbud av fina datorer och laptops.

   Du kan beställa din order fraktfritt om beställningen överstiger 995 kr. Vi levererar snabbt och effektivt på bara 1-3 arbetsdagar.

   Ladda mer
   24 av 72