020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Märktejp och märkband

   Tape till märkmaskiner - Köpguide

   På Kontorsgiganten hittar du massor av olika märktejp som kommer väl till hands varje gång du ska märka upp lådor, pärmar eller annat. Genom att märka upp med märkband och märktejp håller du ordning och reda på din arbetsplats och hittar sakerna snabbare.

   Olika användningsområden för din märktejp

   Behöver du märka upp saker med märkband i olika färger och storlekar för att hålla ännu mer koll? Här i vårt sortiment har vi ett brett spann av synlig och väl fästande märktejp från varumärkena DYMO och Brother som passar till våra märkmaskiner. Märkbanden är avsedda för olika bruk:

   • Brother märktejp. Kommer i ett flertal färger som vit, svart, röd och metallic. Bra för dig som gärna kombinerar organisation och estetik. TZe tejp från Brother är speciellt framtagen för Brother P-touch märkmaskiner.
   • DYMO märkband. DYMO har också ett stort antal märktejp såsom D1, Rhino och XTL. Om du arbetar som elektriker eller inom industrin kan vi på Kontorsgiganten rekommendera Rhino märktejp. LetraTag passar istället bra för kontorsbruk och för hemmakontoret. Den finns även som strykbar på textilier.

   Tejp till våra märkmaskiner

   Passa även på att ta en titt på alla våra märkmaskiner som du fäster din märktejp i. Vi har både laddningsbara och datoranslutna samt batteridrivna märkmaskiner från DYMO och Brother. Maskinerna passar till både frekventa och sporadiska märkningsbehov. För dig som behöver andra märkmaskinstillbehör har vi ett brett urval här.

   Välfästande märktejp

   All vår märktejp sitter som en smäck och riskerar inte att lossna i första taget. De pålitligt fästande egenskaperna gör märkband från vårt sortiment till några av de mest populäraste. Vår märktejp tillgodoser i stort sett alla dina märkningsbehov på skolor och arbetsplatser och även på hemmakontoret.

   Billig märktejp i hög kvalitet

   Här hos oss på Kontorsgiganten kan vi garantera att du får din märktejp till ett fantastiskt pris och till hög kvalitet. Vi är Sveriges snabbast växande kontorsvaruhandel och en guldgruva för företagare och organisationer som behöver kontorsartiklar snabbt och smidigt. Självklart får du alltid din beställning till en billig frakt och med snabba leveranser!

   Ladda mer
   24 av 488