020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Hörlurar

   Hörlurar - Köpguide

   Hörlurar för alla tänkbara sammanhang hittar du här. Botanisera i vårt breda utbud av hörlurar till din arbetsplats bland välrenommerade varumärken som Apple, Koss, Sandberg, Nedis och massa fler. Här har vi både headset, earplugs och hörlurar med backbeat fit. Lägg din beställning innan 13:30 så ser vi till att packa varan samma dag.

   Hörlurar för alla tillfällen

   På Kontorsgiganten är vår affärsidé enkel: vi erbjuder ett gigantiskt sortiment av alla tillbehör du behöver för att skapa en så välfungerande, effektiv och bekväm arbetsplats som möjligt. Dessutom ser vi till att göra det för så låga priser som möjligt. Vi erbjuder bara marknadsledande varumärken med kvalitetssäkrade produkter. I den här kategorin har vi samlat vårt utbud av hörlurar som passar både dig som har videokonferenser, behöver hörlurar "on the go" och för större och mindre kontor.

   I vårt sortiment av hörlurar kan du hitta följande:

   • Headset
   • Earplugs
   • Hörlurar med backbeat fit

   Har du frågor? Kontakta gärna vårt kundcenter och låt våra proffs hjälpa dig att hitta rätt hörlurar till dig.

   Fördelen med hörlurar på kontor

   Det finns alltid tillfällen när hörlurar passar bra. På en videokonferens kan till exempel ljudkvaliteten bli bättre om du kopplar in hörlurar som har tillhörande mick. Det gör att micken inte samlat in onödiga och störande ljud och din röst blir tydligare för de som deltar i konferensen. En konsekvens av det är att ni får ut mer av ert möte, vilket ökar trovärdigheten. Hörlurarna bidrar också till att du slipper det "burkiga ljudet" som kan uppstå ifall du använder dig av datorns egna högtalare. Det skapar mindre stress och du hör tydligare vad folk säger utan att behöva höja volymen för mycket.

   Våra kunder verkar inom skola, omsorg, vård, IT-företag och egenföretagare som arbetar från hemmakontoret. Vi har alltså kunder som täcker hela spektrat av verksamheter och vi är säkra på att Kontorsgiganten kan erbjuda något för dig och det du gör med.

   Hörlurar för bra priser

   Genom vårt samarbete med Klarna och Postnord har vi gjort betalning och leverans mycket smidig och enkel. Tack vare det och vårt stora utbud kan vi pressa ner priserna så att de blir mycket konkurrenskraftiga. Därför återvänder våra kunder till oss för att beställa allt inom kontorsinredning. Köp dina hörlurar från oss och passa på att beställa hem annat som hör arbetsplatsen till. Välkommen att lägga din beställning på hörlurar redan nu!

   Ladda mer
   24 av 69