020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Konferenstelefon

   Konferenstelefoner - Köpguide

   Allt fler möten hålls digitalt av olika skäl och därför är det en väl värd investering att skaffa en bra konferenstelefon så att mötet går felfritt. På Kontorsgiganten hittar du konferenstelefoner och högtalare till telefon från varumärken som Jabra, Poly och Kandao samt den intelligenta Konftel som ger en mängd olika mötesscenarier till din fördel. Gör dina fjärrmöten smartare och få ut mest möjliga av dem.

   Smarta konferenstelefoner för moderna möten

   Konferenser hålls i alla yrkeskategorier, såsom skola, vård och omsorg, IT-branschen, städ och kontor. Därför kan vi garantera att om du inte ännu har en riktigt bra konferenstelefon eller om du behöver uppgradera din nuvarande så är det i vårt utbud du hittar den. Våra portabla konferenstelefoner och högtalare till telefon ger överlägsen ljudkvalitet och är enkla att installera. Några inbyggda funktioner i flera av våra konferenstelefoner är Bluetooth-anslutning och kabelanslutning i ett, långa drifttider, olika regleringar av volym och Microsoft Teams-knappar, olika ljudeffekter samt skydd mot smuts och damm med mera. Allt för att göra mötena via länk bättre och för att förenkla både små och stora möten.

   Underlätta konferensen med ytterligare produkter från oss, såsom en bra inredning för mötesrummen samt whiteboard och overhead för att presentera, föreläsa och rita upp under mötet. Perfekt för brainstorming under mötet.

   Så väljer du rätt konferenstelefon

   När du väljer vilken konferenstelefon eller högtalare till telefon du behöver kan du utgå från tre viktiga faktorer – antal deltagare, storleken på mötesrummen och anslutning, det vill säga analogt, mobilt, IP, digitalt eller softphone. Ibland kan dessa faktorer variera speciellt hur många deltagare som ingår, men räkna på ett ungefär hur många ni brukar vara.

   Till en konferenstelefon kan du även behöva andra tillbehör som en kamera eller extra mikrofoner. Här på Kontorsgiganten kan du hitta såväl kameror som mikrofoner och hela konferenspaket för en videokonferens – med allt inkluderat. Vi har alltid överkomliga priser på våra konferenstelefoner och högtalare samt på våra tillbehör. Du kan alltid beställa direkt online och få hem din order med en snabb leverans.