020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Whiteboard glas

   Skrivtavlor Glas - Köpguide

   En whiteboard i glas ger en jämnare yta och gör tavlan med lättrengörlig. De flesta av våra skrivtavlor i glas är magnetiska och kommer med en pennhylla så du kan lägga olika pennor till whiteboardtavlor samt tavelsudd där och ha dem nära till hands. Välj mellan olika varianter anslagstavlor i glas; mobila, som fästs på väggen eller dubbla whiteboards.

   Många av våra whiteboards i glas är magnetiska och klarar därför av att hålla upp dokument av olika slag med magneter. Somliga av våra modeller har även blädderblockkrokar som du kan sätta på om du skulle vilja hänga på ett vanligt blädderblock.

   Whiteboard i glas i olika färger

   Här på Kontorsgiganten hittar du anslagstavla i glas i en mängd olika färger som blå, grön, rosa, turkos och grå. Men du kan hitta betydligt fler färger i vårt utbud. Den färgade tavlan ger en fin kontrast och bidrar till snygga och intressanta presentationer. En whiteboardtavla i glas ska både vara praktisk och ge ett stilrent intryck. Vi garanterar att du hittar något som passar dina behov här på Kontorsgiganten.

   Skrivtavla i glas - lätt att rengöra

   Om du ofta håller presentationer eller workshops med snabb brainstorming är det viktigt att snabbt och lätt kunna rengöra din anslagstavla i glas. Tack vare den extremt jämna glasytan och stabiliteten som dessa tavlor tillhandahåller, kan du lätt sudda ut information och ersätta med ny.

   Widescreenformat - för dig som skriver mycket och stort

   Skriver du mycket kan det vara en bra idé att införskaffa en whiteboard i glas med widescreenformat då du får en extra stor och bred skrivyta.

   Vi hjälper dig med monteringen

   Vi på Kontorsgiganten hjälper dig mer än gärna att montera din skrivtavla i glas så du kan börja använda den så fort som möjligt. Priserna för produkt och montering visas nedanför varje produktbeskrivning. Lägg till Montering i korgen och om du dessutom behöver tillbehör till din whiteboardtavla i glas kan du klicka i önskade produkter som också visas under Tillbehör.

   Ladda mer
   24 av 111