020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Whiteboard & SkrivtavlorSkrivtavlor GlasSkrivtavlor GriffelSkrivtavlor LintexWhiteboardWhiteboard MiniformatWhiteboard på hjulWhiteboard Planering

   Whiteboard & Skrivtavlor

   Whiteboard & Skrivtavlor - Köpguide

   Här hittar du ett stort och riktigt bra utbud av whiteboard och whiteboardtavlor eller andra skrivtavlor av glas. De snygga magnetiska glastavlorna passar utmärkt i representativa lokaler där kraven på estetik och funktion är höga. De emaljerade tavlorna har extra hård yta och uppåt 30 års garanti på ytan och passar dem som har höga krav, de lackerade tavlorna är ett bra budgetalternativ.

   Val av skrivtavla? Enkel guide

   De flesta är magnetiska, men kvaliteten visas ofta i materialet och jämnheten i skrivytan som gör dem både bättre att skiva på men även enklare att sudda och hålla rena såsom glastavla eller emaljerad tavla. Utseendet är inte oviktigt när tavlan hänger i ett konferensrum eller i en reception. Vill ni ha en mobil tavla så finns whiteboards på hjul, där även flera modeller har krokar för blädderblock. Små whiteboardtavlor passar bra utanför kontorsdörren att lämna meddelanden på eller ställa på skrivbordet. Glöm inte tillbehören av pennhyllor, suddar, pennor, magneter, magnettejp eller hela startkit.

   Ladda mer
   24 av 551