020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   BlädderblocksställBlädderblock & WB-filmBlädderblockställ

   Blädderblocksställ

   Blädderblocksställ - Köpguide

   Vid möten eller under konferenser och lektioner behövs det göras anteckningar i allra högsta grad. Ett blädderblocksställ gör att du enkelt kan stå upp och skriva samtidigt som du föreläser, håller konferens eller undervisar på lektioner. Vi har blädderblock på stativ som antingen kan rullas på hjul eller som står på plats och enkelt kan fällas ihop och förflyttas.

   Mobila blädderblockshållare för enkel förflyttning

   Här på Kontorsgiganten hittar du mobila blädderblockstativ som är lika snygga som de är funktionella. Med fot på hjul och en lätt böjd yta blir det både bekvämare och mer ergonomiskt för dig som antecknar eller ritar. När du behöver byta rum är det bara att ta med dig det mobila blädderblocksstället genom att rulla ut det.

   Blädderblockstativ på ben

   Vill du hellre ha ett blädderblockstativ på ben har vi naturligtvis ett brett sortiment av dem också. Båda varianterna har mångsidiga lösningar och passar i alla rum. Välj den modell som passar bäst för dig.

   Blädderblocksställ med pennhållare

   Behöver du skriva med olika pennor och färger? Välj ett blädderblocksstativ med pennhållare så att du enkelt kan byta färg och penna för att göra tydligare ritningar eller anteckningar.

   Kombinera blädderblock med whiteboardtavla

   Flera av våra blädderblockstativ har en whiteboard men där det även är möjligt att hänga upp ett blädderblock. En smart kombination för dig som både vill skriva på skrivtavla och använda blädderblock när det behövs. Använder du också whiteboard har vi whiteboardpennor och tavelsudd.

   Behöver du hjälp? Kontakta vår duktiga kundservice

   Är du osäker på val av blädderblocksställ eller har du andra frågor och funderingar gällande vårt sortiment? Kontakta vår hjälpsamma kundservice som finns där för dig vardagar mellan 8.30 – 17.00.

   Hos Kontorsgiganten kan du hitta det mesta inom kontorsprodukter och tillbehör för en väl fungerande arbetsplats. Vi erbjuder snabba leveranser och billig frakt.

   Ladda mer
   24 av 57