020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Anslagstavlor

   Anslagstavlor - Köpguide

   På Kontorsgiganten erbjuder vi ett brett utbud av anslagstavlor för företag och branscher som letar efter en pålitlig och effektiv lösning för att organisera och kommunicera viktig information. Med vårt sortiment av anslagstavlor kan du hitta den perfekta produkten som passar dina behov och bidrar till en smidigare arbetsmiljö.

   Låt anslagstavlan för kontor ta en central plats

   En anslagstavla är inte bara en praktisk tillgång till kontoret, utan den har också en mängd fördelar för företag och branscher. Genom att använda en anslagstavla kan du visa upp nyheter, presentationer och viktiga meddelanden på ett överskådligt sätt. Anslagstavlor blir oumbärliga på kontor där det krävs en tydlig och effektiv kommunikation. De fungerar som en central plats där medarbetare kan dela information, tillkännage evenemang och kommunicera viktiga meddelanden till kollegor.

   Praktiska anslagstavlor för alla

   Anslagstavlor är inte bara användbara på kontor. De kan också vara ovärderliga i andra miljöer.

   • I lunchrummen - Lunchrum är optimala platser där medarbetare kan lämna meddelanden om födelsedagar, evenemang och förändringar i schemat. En anslagstavla i detta sammanhang bidrar till en trevlig och organiserad arbetsplats.
   • På skolor och universitet - Anslagstavlor kan också användas i skolor och utbildningsinstitutioner för att visa upp elevarbeten, planera lektioner och kommunicera med föräldrar.
   • Inom hotellverksamheter - Vid sidan av kontor och skolor är anslagstavlor också populära inom hotellbranschen. Ett hotell kan använda en anslagstavla för att informera gästerna om evenemang, erbjudanden och utflykter i området. Detta ger en extra nivå av kundservice och skapar en personlig och engagerande upplevelse för gästerna.

   Små och stora anslagstavlor på Kontorsgiganten

   När du söker efter den perfekta anslagstavlan för ditt företag eller bransch, har du ett brett utbud att välja mellan på Kontorsgiganten. Vi erbjuder både stora och små anslagstavlor för att passa olika behov och utrymmen.

   • Liten anslagstavla - En mindre anslagstavla kan vara perfekt för mindre kontorsutrymmen eller för att skapa en fokuserad informationspunkt. Den tar upp minimal plats på väggen och kan enkelt integreras i trånga korridorer eller mindre arbetsområden.
   • Stor anslagstavla  - Stora anslagstavlor passar för företag och branscher som ofta har behov av att kommunicera detaljerade scheman, projektuppdateringar eller grafiska presentationer. En stor anslagstavla kan fungera som en central informationsplattform där flera medarbetare kan bidra och se informationen på ett tydligt och lättillgängligt sätt.

   Våra anslagstavlor för kontor är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att vara hållbara och tåliga.

   Utöver anslagstavlor kan Kontorsgiganten också hjälpa dig att hitta andra viktiga produkter för ditt företag. Till exempel kan du även hitta whiteboards för att underlätta brainstorming och presentationsbehov, skrivtavlor för att organisera arbetsflödet och skapa tydlighet, samt blädderblockställ för gruppdiskussioner och möten.

   Ladda mer
   24 av 97