020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Whiteboardsudd

   Tavelsudd Whiteboard - Köpguide

   Tavelsudd till whiteboard rengör snabbt och effektivt din whiteboard och lämnar plats för ny och blank yta att skriva och rita på. De flesta av whiteboard sudden du hittar i vårt sortiment är magnetiska och har en utbytbar yta när det är dags för en ren och fräsch sudd.

   Magnetiska sudd till whiteboard

   Med en magnetisk tavelsudd slipper du oroa dig för nedfallna och borttappade sudd när du som bäst behöver dem. Med magnetremsan baktill suddar du när du vill och låter sudden sitta kvar på tavlan tills nästa gång. En stor fördel är att den även fäster på andra magnetiska skrivtavlor.

   Utbytbara filtbitar

   Efter ett tag blir filten på tavelsudden för smutsig och behöver bytas ut för att göra rent din whiteboard ordentligt. Då kan du köpa refill på filt och byta ut dem på din sudd på bara någon sekund. Vi har även sudd i skumgummi och vanliga tavelsvampar som du enkelt kastar när de blir för obrukbara.

   Ergonomiska sudd till whiteboards

   Alla whiteboard sudd du hittar hos Kontorsgiganten är ergonomiskt utformade så att du slipper få ont i handleden när du använder dem frekvent. De har samtidigt andra egenskaper som vanliga svampar inte har:

   • De är stabila
   • De suddar effektivt ut alla linjer och färger
   • De sitter ordentligt på plats på din whiteboard när de inte används

   Övriga tillbehör för dina whiteboards

   Kanske behöver du även se över dina inventarier gällande whiteboards och pennor. Hos oss hittar du även magneter för whiteboards när du vill lämna kvar dokument synliga på tavlan efter en presentation eller brainstorming. Vi har allt inom whiteboards som du kan välja på efter ändamål.

   Gör din whiteboard till din inspirationstavla

   Med whiteboard sudd, pennor, magneter och magnetband kan du klippa, rita och skriva vad du vill och hur mycket du vill. Det är ett måste på varje kontor, skola eller hemmakontor när du vill samla dina bästa idéer.

   Ladda mer
   24 av 43