020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Laptopställ

   Laptopstativ & Datorställ - Köpguide

   Kontorsgiganten har ett brett utbud av laptopställ från varumärken såsom Kensington, 3M, Desire2 och Fellowes. Välj mellan laptopbord och laptopstativ i en mängd olika utformningar för att få den som passar just dig. Med ett laptopstöd får du en ergonomisk arbetsplats som gör att du kan jobba framför datorn i flera timmar utan att skada kroppen.

   Laptopbord eller laptopstativ?

   Hos oss hittar du både laptopbord och laptopstativ, vilket du ska välja beror helt på dina behov. Ett laptopbord kan du snabbt och enkelt justera höjden på så att datorn kommer i precis den höjd du vill ha. Du kan även använda laptopbordet exempelvis när du sitter och arbetar i soffan eller i sängen. Ett laptopstativ är smidigt att ha på skrivbordet och finns både med och utan justeringsmöjligheter. Oavsett vad du väljer bör du ha ett laptopställ som gör att datorn kommer upp i rätt nivå när du arbetar.

   Ergonomiska laptopstöd för en bättre sittställning

   Att sitta i en dålig arbetsposition alltför länge är slitsamt för kroppen och kan till och med orsaka skador och sjukdomar. Med ett datorställ kommer din dator upp i rätt höjd och du kan undvika en så kallad gamnacke som du får om du tittar neråt i längre perioder. Ett bra tips att tänka på är att din nacke alltid ska vara helt rak när du sitter och tittar in i skärmen och den ska vara placerad cirka en armslängd från dig för att göra det bekvämt för dina ögon.

   Köp laptopställ på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa laptopställ som finns i en mängd olika varianter för att du alltid ska ha den mest ergonomiska sittställningen. Vi har dessutom ett stort utbud av andra ergonomiska hjälpmedel såsom svankstöd och ergonomisk datormus och mycket annat – alltid till billiga priser och med snabba leveranser!

   Ladda mer
   24 av 41