020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Fotstöd

   Fotstöd - Köpguide

   Här hittar du fotstöd för kontor och arbetsplatser. Ett fotstöd kan hjälpa till med ergonomin på arbetsplatsen och dessutom hjälpa till med en avslappnad och ergonomiskt riktig arbetsställning. Många av dessa fotstöd justerbara där både vinkel och höjd kan anpassas. Stadiga stålkonstruktioner och glidfria ytor gör att fotstödet hålls på plats under bordet.

   Fotstöden har olika särskiljande egenskaper såsom bubblor på underlaget som är sköna mot fotsulorna. Vissa har fläkt som kan vara extra skönt för att motverka fotsvett varma dagar på kontoret och är då också utrustade med värmeelement som värmer fötterna. Du hittar också extra stora fotstöd här.

   Förutom fotstöd har vi ett bra utbud av kontorsmöblering, det inkluderar arbetsplatsmattor, ergonomiska kontorsstolar, bordsskärmar för att dämpa ljud, skrivbordslampor med USD-uttag och många andra smarta produkter. Kontorsgiganten är en butik online och vi erbjuder ett mycket brett sortiment inom kontorsinredning, kontorsmaterial och städmaterial.

   Ladda mer
   24 av 42