020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Dokumenthållare

   Dokumenthållare - Köpguide

   Öka bekvämligheten och ergonomin på din arbetsplats med en dokumenthållare. Med en sådan typ av lösning avlastar du nacken när du ägnar stor del av din tid till läsning. Går även bra att använda som pedagogiskt stöd vid undervisning. Här hittar du bra dokumenthållare och manushållare från välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Bland våra varumärken hittar du Nedis, Laurel och Bakker & Elkhuizen bland många andra.

   Avlasta nacken med dokumenthållare

   En allt för monoton arbetsställning kan ge långvariga skador på nacke och rygg. Genom att skapa en funktionell, ergonomisk arbetsmiljö där noggrant designade dokumenthållare får avlasta din nacke vid längre läsning minskar du risken för senare besvär. Inte nog med de ergonomiska vinsterna du får ut av denna produkt - de gör de också enkelt att hålla reda på data om du jobbar med en skärm och dokument samtidigt. Placera dokumenthållaren mellan ditt tangentbord och din skärm så kan du enkelt avläsa dokumentet samtidigt som du kan knappa in informationen till datorn. En del av våra dokumenthållare går också bra att använda för surfplattan.

   Manushållare med olika finesser

   Vi erbjuder olika typer av hållare som alla har unika finesser. Ta en runda bland vårt sortiment och upptäck de många fördelarna som dokumenthållarna kan erbjuda. Du kan bland annat leta efter dessa egenskaper när du ska hitta rätt dokumenthållare för ditt behov:

   • Höjdinställningar
   • Stöd för tyngre dokument
   • Magnetlinjal för radmarkering

   Har du frågor? Tveka inte att kontakta vårt kunniga team på kundservice. De besvarar dina frågor och hjälper dig att hitta rätt dokumenthållare för ditt ändamål.

   Dokumenthållare till bra priser

   Beställ din dokumenthållare från oss på Kontorsgiganten. Vi erbjuder en stor variation av varor och tillbehör som är oumbärliga för arbetsplatsen. Våra kunder verkar inom skola, förskola, IT, men även enskilda firmor och entreprenörer - ingen arbetsplats är för stor eller liten för oss. Vi uppdaterar ständigt vårt stora sortiment. Lägg din beställning på dokumenthållare innan klockan 13:30, då packar vi dem samma dag. Välkommen!

   Ladda mer
   24 av 25