020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Sittbollar

   Sittbollar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du flera sittbollar från varumärken såsom Jobout, Topstar och Lanab. Välj mellan flera olika varianter för att hitta den sitboll som passar bäst för dina behov och din arbetsplats. Med en pilatesboll på ditt kontor aktiverar du hela kroppen samtidigt som du arbetar och övar bland annat upp din balans, styrka och får bättre blodcirkulation som leder till en piggare arbetsdag.

   Pilatesboll för kontor ger effektivare arbete

   Att sitta still en hel arbetsdag framför datorn är dåligt både för kropp och för hjärna. Sitter du dessutom i en dålig arbetsställning kan du får skador i rygg, axlar och nacke som i värsta fall kan leda till sjukskrivning. Det är därför viktigt att du tar flera pauser under dagen där du rör på dig men även att du har tillgång till ergonomiska hjälpmedel såsom en pilatesboll för kontor, även kallad sittboll.

   Använd en sittboll istället för kontorsstol några timmar per dag och du kommer märka stor skillnad. När du sitter på bollen får du en rakare hållning och kan aktivera hela kroppen samtidigt som du arbetar. Den är mjuk och skön att sitta på och du kan gunga fram och tillbaka utan att det stör ditt arbete. På så vis övar du upp din balans. Får mer styrka i bål- lår- och sätesmuskler samt får bättre blodcirkulation som leder till att du blir piggare och därmed mer effektiv på arbetet.

   Köp sittboll och andra ergonomiska hjälpmedel här på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa allt från sittbollar och balansbräda till justerbara kontorsstolar och höj- och sänkbara skrivbord. Vi har med andra ord allt du behöver för att skapa en ergonomisk arbetsplats både på kontoret och hemma. Beställ innan 13:30 så skickas dina varor från vårt stora lager redan samma dag.

   Undrar du något om våra produkter? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller vi mejl.