020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Ergonomiska pekdon och rullmus

   Ergonomisk mus & pekdon - Köpguide

   Idag har många av oss ett stillasittande arbete där merparten av jobbet sker framför datorn och då behövs det ergonomiska pekdon och rullmöss för en bättre arbetsposition. Dessa arbetstillbehör har ökat drastiskt i popularitet och här på Kontorsgiganten har vi ett stort urval av rullmus till dator och centrerade pekdon.

   Köp en rullmus till tangentbordet redan idag! Våra tangentbord med rullmus kommer från stora namn som Mousetrapper, RollerMouse, JobMate och ErgoSlider. Deras produkter byggs för framtidens teknologier och stödjer alla gester du har när du arbetar framför datorn.

   Reducera skaderisken med pekdon

   Allteftersom datoranvändandet ökar, ökar också risken att dra på sig skador. Musarm eller smärta i handled och underarm är vanliga symptom när man sitter framför skärmen för ofta och för mycket. Med en rullmus till datorn ökar ditt välbefinnande utan att tumma på arbetskvalitet och effektivitet.

   Skaffa ett trådlöst och ergonomiskt tangentbord med rullmus

   Om du är i färd med att skaffa ny utrustning till hemmakontoret eller arbetsplatsen, bör du beställa ett ergonomiskt tangentbord med rullmus. Det är ett centrerat ergonomiskt pekdon med inbyggt tangentbord för en lättare arbetsposition utan skaderisk. Tangentbordet kopplas till datorn via Bluetooth och är den kompletta produkten för dig som vill må bra på arbetsplatsen.

   Glöm inte övrig utrustning till kontoret

   Kontorsgiganten är Sveriges ledande kontorsvaruhandel online och har ett stort och unikt sortiment av allehanda kontorsprylar. Till ditt ergonomiska pekdon finns också musmattor och headset som kan vara bra att ha när du har möten, viktiga samtal eller lyssnar på information.

   Hos oss hittar du alltid prisvärda produkter med hög kvalitet, speciellt framtagna för den produktiva arbetsplatsen. Inom vårt sortiment hittar du över 50 000 artiklar för din verksamhet, oavsett bransch.