020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Musmatta

   Musmattor - Köpguide

   Här hittar du bra musmattor som är ett oklanderligt komplement för att skapa god ergonomi till din arbetsplats. Vi tillhandahåller enbart välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Bland våra varumärken hittar du toppleverantörer som Matting, Fellowes, Staples och Kensington bland många andra.

   För att se specifik miljöcertifiering kan du klicka på produkten.

   Musmattor med olika funktioner

   Förvandla ditt kontor till en funktionell och ergonomisk arbetsplats där design möter användarvänlighet. Vi erbjuder olika typer av musmattor som alla har unika egenskaper. Musmattorna varierar också i färg och form och har olika klassningar.

   Vi har:

   • Musmatta med handledsstöd
   • Musmattor med mjuk gelfinish
   • Självhäftande musmattor
   • Antimikrobiella musmattor

   Har du några frågor? Hör av dig till vårt expertteam på kundservice så hjälper de dig att hitta den vara som passar dig och ditt behov bäst.

   Välja vilken musmatta?

   Musmattor har den funktionen att dämpa datormusen och samtidigt fånga upp antingen musens laser eller den inbyggda kulan på musens undersida. För att mattan ska kännas bekväm ska den vara kompatibel med musen du använder: börja därför med att undersöka vilken typ av datormus du har. Många vill att musmattan ska vara friktionsfri, ge en mjuk rullning och inte skapa repor på bordet.

   En musmatta förlänger livslängden på din datormus, men framför allt ger den ett ergonomiskt stöd till din handled. Har du dessutom en musmatta med handledsstöd ökar du den ergonomiska vinsten du har att hämta. Spana också efter soft gel finish till musmattan som skapar ett behagligt mottryck.

   Musmattor till bra priser

   Beställ din musmatta från oss på Kontorsgiganten. Vi erbjuder alla varor och tillbehör som du behöver till din arbetsplats. Vi levererar varor till skola, förskola, IT, entreprenörer - ingen arbetsplats är för stor eller liten för oss. Vi pressar priserna och uppdaterar ständigt vårt sortiment. Lägg din beställning på musmatta innan klockan 13:30 så packar vi dem samma dag. Välkommen!

   Ladda mer
   24 av 54