020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Förvaringslådor

   Förvaringslådor - Köpguide

   Med smart förvaring är det alltid ordning och reda på kontoret. Här på Kontorsgiganten hittar du fina förvaringslådor av hög kvalitet till ett bra pris. Välj mellan flertalet olika färger och storlekar, allt efter dina önskemål och behov. Denna typ av lådor passar perfekt för fin förvaring på kontor, skolor, butiker och inom andra verksamheter.

   Rätt förvaringslåda för dina behov

   Förvaringslådor kan vara enkla och de kan vara mer avancerade med olika fack. Kanske behöver du något att förvara diverse papper och dokument i, eller är du ute efter något att lägga sladdar och småplock i? Oavsett vilka behov du har så hittar du rätt förvaringslåda hos oss.

   • Förvaringslåda kartong - Förvaringslådor i kartong är enkla att montera och även stilrena.
   • Förvaringslåda papp - Köp förvaringslåda i papp hos oss för enkel och smidig förvaring. Vissa av förvaringslådorna i papp har även canvas imitationslaminat för en vacker finish.
   • Förvaringslåda byrå - Har du behov av mycket förvaring? En förvaringslåda som är som en byrå med flera olika fack är perfekt att ha ståendes på skrivbordet. Här kan du sortera papper, dokument och olika skrivbordsartiklar.
   • Fina förvaringslådor - Vi har fina förvaringslådor i olika färger, vilket antingen kan vara till extra hjälp för organiseringen eller kanske passar en viss färg ditt kontor bättre? Väl mellan färger såsom rosa, blått, svart och vitt.

   Köp fina förvaringslådor och mycket mer på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa billiga förvaringslådor för all typ av förvaring på kontoret. Förutom förvaringslådor har vi ett stort utbud av produkter inom kontorsmaterial, IT och städ. Hos oss hittar du allt för kontoret på ett och samma ställe. Med 50 000 artiklar i sortimentet är vi Sveriges ledande kontorsvaruhandel. Våra produkter är redo för omgående leverans till dörr eller postombud. Köp det du behöver hos oss!

   Ladda mer
   24 av 147