020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   FörvaringsskåpKassaskrinNyckelskåp & NyckelbrickorSäkerhetsskåp & Kassaskåp

   Förvaringsskåp

   Förvaringsskåp - Köpguide

   Som företagare eller verksamhetsansvarig vet du hur viktigt det är att ha en säker och effektiv förvaring för viktiga dokument och värdefulla föremål. Ett förvaringsskåp med lås är en oumbärlig del av en välorganiserad arbetsplats och en nödvändighet för att skydda din verksamhet.

   Nyckelskåp och kassaskrin för butiker och industrier

   Ett nyckelskåp ger en säker och bekväm plats för att förvara nycklar till olika lokaler och fordon på arbetsplatsen. Det gör det lättare att hålla reda på nycklar och minimera risken för förlust eller stöld. Ett nyckelskåp kan också användas för att ge åtkomst till nycklar till auktoriserade personer.

   Kassaskrin är ett annat viktigt förvaringssystem för butiker och industrier. De ger en säker plats att förvara kontanter, värdepapper och andra värdefulla tillgångar. Kassaskrin kan även användas för att säkra dokument och annan känslig information.

   Slitstarka förvaringsskåp i metall

   Förvaringsskåp i metall är en robust och pålitlig lösning för att skydda dina föremål från stöld, brand och andra risker. De är tillgängliga i en mängd olika storlekar och utföranden för att passa olika behov och krav. Här hittar du ett stort urval av pålitliga och slitstarka metallskåp som tål tuffa tag utan att gå sönder eller öppnas.

   Skaffa ett låsbart förvaringsskåp till kontoret

   Ett förvaringsskåp med lås är användbart i en rad olika situationer på kontoret:

   • Förvaring av värdefulla föremål - Om du har värdefulla föremål som du vill skydda, som exempelvis dyrbara verktyg eller elektronik, är ett förvaringsskåp med lås det perfekta valet.
   • Förvaring av konfidentiella dokument - Företag och verksamheter hanterar ofta känsliga och konfidentiella dokument. Ett låsbart förvaringsskåp ger en säker förvaring där endast auktoriserade personer kan få tillgång till dokumenten.
   • Förvaring av kontorsmaterial - Ett förvaringsskåp med lås kan även användas för att förvara kontorsmaterial som du inte vill att andra ska använda eller ha tillgång till.

   Investera i ett förvaringsskåp och annat kontorsmaterial hos Kontorsgiganten

   Kontorsgiganten är en av Sveriges ledande återförsäljare av kontorsmaterial och utrustning. Här hittar du ett brett utbud av förvaringsskåp i olika storlekar, utföranden och prisklasser för att passa olika behov och krav. Utöver förvaringsskåp hittar du även andra produkter som kan vara användbara att köpa samtidigt, exempelvis:

   Välkommen till oss på Kontorsgiganten!

   Ladda mer
   24 av 134