020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Blankettboxar

   Blankettboxar - Köpguide

   Organisera dina papper och dokument i en blankettbox så du alltid har de nära till hands. I vårt sortiment hittar du både stora och små blankettboxar. Välj en blankettbox med färg för ett glatt intryck på jobbet, eller en neutral färg som smälter in.

   Köpa en blankettbox eller ett blankettfack mot vägg?

   Förvaring på ett kontor eller arbetsplats är nyckeln till en bättre organisation och en bättre trivsel. Ett blankettfack kan sättas lite varsomhelst så varför inte sätta den mot eller på en vägg så får du fler fria ytor.

   Förvara fler dokument i olika storlekar

   En blankettbox från Kontorsgigantens utbud har flera olika fack som kan rymma olika dokument och storlekar. Vi har blankettboxar för A4 men också boxar med fack där du kan lägga pennor och stift med mera, kanske olika typer av skrivbordsprodukter.

   Tips! Du kan också köpa till en visitkortsförvaring för viktiga visitkort - dina eller andras.

   Öppna eller stängda blankettlådor

   Om du inte vill att dina dokument ska synas kan det vara en bra idé att köpa en stängd blankettbox med lådor som du märker upp. Vi har också öppna blankettboxar där dokumenten är synliga. Vad du väljer är upp till dig.

   Facken och lådorna rymmer en stor mängd dokument och med märkning blir det lätt att hitta det du snabbt behöver.

   Billiga blankettboxar för alla arbetsplatser

   Alla kontor behöver ordning och reda så skaffa en eller flera blankettlådor att stuva undan viktiga eller mindre viktiga papper så att de slipper skräpa på skrivbordet eller komma bort i allt kaos. Vi har alla blankettboxar du kan tänkas behöva för just din verksamhet. Som Sveriges ledande kontorsvaruhandel på nätet kan du även hitta allt möjligt annat du kan tänkas behöva till ditt kontor eller arbetsplats.

   Ladda mer
   24 av 43