020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Kontorsstolar

   Kontorsstolar - Köpguide

   En kontorsstol kan bli räddaren i nöden under långa arbetspass framför datorn. Vi på Kontorsgiganten har mängder med ergonomiska och sköna kontorsstolar som du kan reglera och justera. Välj billiga kontorsstolar från varumärken som Lanab, Topstar och Höganäs.

   Vi fokuserar på ergonomi

   Att arbeta i rätt position så du slipper ryggont och nacksmärtor är A och O för att kunna leverera dagligen. Både om du är anställd eller om du själv äger ditt företag och har medarbetare så vet du vikten av att alla ska må bra på jobbet. Enligt Arbetsmiljöverket är det dessutom extremt viktigt att ansvariga chefer ser till att alla har ergonomiska kontorsstolar.

   Hos oss kan du vara säker på att alla skrivbordsstolar har de ergonomiska förutsättningar och justerbara lägen som krävs för att den som sitter i den ska kunna arbeta utan smärtor och obehag. Detta oavsett vilken längd eller vikt de har.

   En skrivbordsstol som kombinerar design och komfort

   De skrivbordsstolar som du hittar hos oss är inte bara oerhört sköna att sitta i, de är också snygga och passar in i alla kontor och kontorslandskap. Du har många valmöjligheter såsom att välja en kontorsstol med nackstöd och armstöd, ge en gungande och sviktande rörelse (s.k synkrongunga) när du rör dig i stolen eller om du helt enkelt fokuserar lite extra på design. Behöver du även ett bra och ergonomiskt skrivbord så kan du köpa till det hos oss. Allt för den bästa arbetsdagen.

   Om du vill kunna röra på dig samtidigt som du arbetar rekommenderar vi en kontorscykel som ger en skön sittplats samtidigt som du kan trampa med benen och få igång blodcirkulationen. Perfekt för dig som sitter långa dagar vid ett ritbord som arkitekt eller framför datorn som ekonom.

   Stolar med hjul på benen kan vara bra i yrken som innefattar sjukvård medan en sadelstol med hjul är perfekt inom frisöryrket eller fabriksarbetet.

   Våra dyrare stolar från exempelvis svenska Lanab ger extra mycket komfort och ergonomi, något att ha i åtanke om du sitter mycket.

   Köp billiga kontorsstolar på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten har vi de allra bästa kontorsstolarna till överkomliga priser och i många utföranden så att du både kan kombinera estetik och komfort samt ergonomi. Din order kommer alltid fram med snabb leverans!

   Ladda mer
   24 av 165