020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Sadelstolar & Balanspallar

   Sadelstolar & Balanspallar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av sadelstolar och balanspallar för kontor och andra verksamheter såsom skönhetssalonger, butiker och skolverksamhet. En sadelstol är en ergonomisk stol som är designad för att ge dig en bättre hållning samtidigt som den ger en hög sittkomfort. För många yrken är en sadelstol med hjul ett bra hjälpmedel som underlättar vardagen. En balanspall är perfekt för kontoret för att kunna variera den vanliga kontorsstolen och därmed få ett mer aktivt sittande.

   Sadelstol för alla verksamheter

   En sadelstol är ett effektivt hjälpmedel inom många verksamheter. Sadelstolen är praktisk då den är höj- och sänkbar och designad för att du ska få en ergonomisk sittposition med en bra hållning. Sadelstolar kan användas i alla typer av verksamheter men är vanligt på exempelvis skönhetssalonger där man behöver kunna röra sig med flexibilitet samtidigt som man sitter ner och läkarmottagningar där man ofta sätter och ställer sig. Här hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa sadelstol billigt, både med och utan hjul.

   Balanspall för kontor

   Många som arbetar framför datorn idag sitter ner i allt för dåliga sittställningar. Vilket kan leda till att kroppen tar skada i längden. Köp in några balanspallar för kontoret som anställda kan dela på för att variera sig och få ett aktivt sittande. Med en balanspall balanserar man samtidigt som man sitter vilket leder till att kroppen tränas, hållningen blir bättre och risken för ryggont minimeras.

   Köp sadelstol och balanspall på Kontorsgiganten

   Köp balanspallar och sadelstolar billigt här hos oss på Kontorsgiganten. Vi har ett stort utbud att välja på där alla håller högsta kvalitet. Hos oss hittar du även ett komplett utbud av kontorsmöbler och skrivbordsmaterial - allt du behöver för din verksamhet på ett och samma ställe. Vi levererar allt snabbt och smidigt direkt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 29