020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skrivbordslampa

   Skrivbordslampor - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du skrivbordslampor för alla skrivbord. Vi har marknadens mest populära varumärken inom kontorslampor med märken såsom PROLITE, LUXO, UNILUX, SUN-FLEX, LIGHTUP med flera. Alla lampor håller hög kvalitet och finns i många olika utformningar för att du ska kunna hitta den perfekta arbetslampan för ditt skrivbord.

   Kontorslampa för bättre arbetsmiljö

   När det kommer till val av belysning är det viktigt att tänka på att ögonen inte ska behöva utsättas för alltför stor belastning. Fel belysning kan orsaka huvudvärk och trötthet som gör att du får svårt att koncentrera dig när du sitter vid skrivbordet en längre tid. Med en skrivbordslampa som du hittar hos oss kan du vara säker på att du har rätt belysning som kommer att underlätta dina arbetsdag.

   Välj mellan kontorslampor med flertalet olika funktioner:

   • Skrivbordslampa med dimfunktion - En skrivbordslampa med dimfunktion är perfekt för dig som vill kunna justera lampans ljus för att att ha rätt belysning vid alla tillfällen. Hos oss hittar du även lampor där ljusets färgtemperatur går att justera.
   • Skrivbordslampa LED - En skrivbordslampa med LED har lägre wattförbrukning och innehåller inte några giftiga ämnen som kan vara skadliga för miljön. LED är därför ett mer hållbart val både för miljön och för din ekonomi eftersom dessa lampor håller längre.
   • Skrivbordslampa med USB - En arbetslampa med USB-uttag är praktisk att ha på skrivbordet så att du enkelt kan ladda mobiler och annat under tiden du sitter och arbetar.

   Köp skrivbordslampor och annan belysning på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten hittar du allt för att täcka ditt behov av belysning. Förutom skrivbordslampor har vi ett brett utbud av glödlampor, halogenlampor, LED-lampor och lysrör. Med över 50 000 artiklar i vårt sortiment är vi en av Sveriges största kontorsvaruhandel med allt från skrivbordstillbehör och IT-produkter till kontorsmöbler och städprodukter. Vi har alltid snabba leveranser direkt till dörr eller postombud!

   Ladda mer
   24 av 92