020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Förlängningssladd

   Förlängningssladd - Köpguide

   Förläng dina sladdar med vårt stora utbud av förlängningssladdar och skarvsladdar. Vi har förlängningskablar i många olika varianter av hög kvalitet till ett lågt pris. Med dessa långa sladdar kan du få säker ström även på långa avstånd.

   Skarvsladd för längre räckvidd

   En skarvsladd eller förlängningssladd används först och främst för att förlänga strömförsörjning både inom- och utomhus. Vi har flera förlängningssladdar och förlängningskablar för att du ska kunna hitta den som passar just ditt och ditt företags behov.

   • Förlängningssladd från Gelia. Tålig förlängningssladd som funkar både inomhus och utomhus. PET-beläggning som skyddar mot väder och fingerskydd som ger säker användning och skydd mot elektriska stötar. Finns i längden 3 eller 6 meter.
   • Förlängningskabel från Kondator. Skyddsjordad förlängningskabel för infällda eluttag i till exempel bordsskivor och kontorsmiljöer. Finns i längden 2 eller 5 meter och skapar strömlösningar för hela kontoret. Utmärkt till konferensbordet där många är i behov av ström samtidigt.

   Förlängningssladd för kontoret

   På ett kontor är det sällan som alla datorer, laddare och övrig utrustning som kräver ström står precis vid ett vägguttag. Då är en förlängningssladd lösningen och alla som arbetar hårt kan få ström fram till sin kontorsplats. Komplettera gärna förlängningskabeln med våra produkter för kabelhantering för att undvika sladdkaos. Behövs det flera uttag är ett grenuttag att rekommendera som finns med strömbrytare för att enkelt kunna stänga av strömmen på alla enheter på en gång.

   Elkabel hos Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten kan du hitta billiga förlängningssladdar från flera olika varumärken. Alla sladdar är jordade för en säker användning och går lika bra att använda för det stora företaget som i hemmet. Köp dina elkablar hos oss och du kan var trygg med att du har gjort ett bra köp. Vi har alltid snabb leverans, beställer du före kl. 13.30 levererar vi dina varor samma dag!

   Ladda mer
   24 av 62