020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   FrakthandlingarAdresslapparFraktsedlar & FöljesedlarPacksedelskuvertTransportetiketter

   Frakthandlingar

   Frakthandlingar - Köpguide

   På Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av frakthandlingar som kan vara till nytta för olika företag inom transport- och e-handelsbranschen samt för tullen. Frakthandlingar är viktiga dokument som används för att organisera och hantera transporter av varor och paket. Dessa handlingar innehåller vital information om avsändare, mottagare, leveransadresser, vikt, dimensioner och andra detaljer som är nödvändiga för en smidig och säker fraktprocess.

   Håll ordning på leveranserna med frakthandlingar

   För transportföretag är frakthandlingar avgörande för att hålla ordning på sina leveranser. Genom att använda korrekta och utförliga frakthandlingar kan transportföretag enkelt spåra och hantera sina försändelser, vilket minskar risken för förlorade eller felaktigt levererade paket. För e-handelsföretag är frakthandlingar en oumbärlig del av den dagliga verksamheten. Genom att inkludera tydliga och detaljerade frakthandlingar i paketen kan e-handelsföretag ge sina kunder en bättre upplevelse och undvika eventuella missförstånd eller problem under leveransen.

   OBS! Något som kanske inte alla känner till är att frakthandlingar också kan vara användbara för att skydda företagets ekonomiska intressen. Genom att inkludera en ansvarsfriskrivning på frakthandlingen kan företag undvika potentiella tvister och anspråk vid eventuella transportskador eller förlorade försändelser. Detta hjälper företag att minska sina kostnader och bevara sina kundrelationer.

   Relevant innehåll i en frakthandling

   • Avsändarinformation: Fullständigt namn, företagsnamn, kontaktuppgifter och avsändaradress.
   • Mottagarinformation: Fullständigt namn, företagsnamn, kontaktuppgifter och leveransadress.
   • Fraktinformation: Specifikationer om vikt, dimensioner, antal paket och eventuella särskilda instruktioner för hantering av försändelsen.
   • Leveransinstruktioner: Tydliga anvisningar för transportören om hur försändelsen ska levereras, till exempel om den kräver särskild hantering eller om den är adresserad till en viss avdelning på mottagarens plats.
   • Ansvarsfriskrivning: En tydlig ansvarsfriskrivning för att skydda företagets ekonomiska intressen vid eventuella skador eller förluster under transporten.

   Hitta frakthandlingar hos Kontorsgiganten

   För att göra det enklare för företag att organisera sina frakthandlingar, erbjuder Kontorsgiganten ett brett utbud av frakthandlingar i olika format och storlekar och med olika lager. Genom att besöka vår webbplats kan du enkelt hitta och köpa de frakthandlingar som passar ditt företags behov.

   Utöver frakthandlingar finns det också andra viktiga kontorsprodukter och tillbehör som företag inom transport- och e-handelsbranschen kan behöva. Det kan inkludera adressetiketter, emballagematerial, etikettskrivare och mycket mer. Kontorsgiganten erbjuder ett omfattande sortiment av sådana produkter för att underlätta företagens dagliga arbete och effektivisera deras logistikprocesser.

   Ladda mer
   24 av 150