020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Adresslappar

   Adresslappar - Köpguide

   Underlätta hanteringen på företaget med adresslappar. Vi på Kontorsgiganten har snygga adresslappar för paket och din övriga post. På så sätt anger du rätt information på fraktsedlar, försändelser och olika paket så att de kommer fram lättare och snabbare.

   Självhäftande adresslappar för försändning av gods

   För att enkelt fästa din adresslapp för paket på försändelsen, använd självhäftande adresslappar med förtryckta rader och information som du bara fyller i. Perfekt till godsförsändelser där leverantören måste ha exakt information om mottagaren. Adresslappar med klister som är självhäftande kan klistras dit och tas bort utan en massa onödigt pill. Lapparna fästs på de flesta ytor.

   Glöm ej! Passa även på att köpa till fraktsedlar och större eller mindre kuvert samt frankering så att du alltid har på lager för dina vardagliga försändelser.

   Adresslappar i kartong

   En adresslapp i kartong med snöre går enkelt att fästa och ta bort när du behöver. Du skriver själv nödvändig information på lappen och märker upp paket och postpaket. Dessa typer av adresslappar passar till bud- och posttjänsteföretag och går bra att knyta fast med ett snöre. Adresslapparna är tillverkade av kartong i hög kvalitet och har en lång hållbarhet. De är otryckta och har ett förstärkt hål i vilket du trär valfritt snöre. Dessa lappar passar även för paket som en snygg detalj att skriva God Jul på eller liknande. Smart för profilreklam och gåvor till kunder. Våra adresslappar i kartong kommer i flera storlekar för att passa dina behov och försändelser.

   Beställ tillsammans med övrigt kontorsmaterial

   Eftersom vi är en av Sveriges ledande kontorsvaruhandel så finns det med säkerhet många andra produkter du behöver. Passa därför på att beställa dina adresslappar och etiketter när du ändå är i färd med att handla övrigt kontorsmaterial till bra priser. Frakten är gratis vid köp över 995 kronor!

   Ladda mer
   24 av 75