020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   PacktejpEtiketter & Tejp "Aktas"Packtejp FärgadePacktejp ÖvrigaPacktejp ScotchPacktejp TesaTejphållare Packtejp

   Packtejp

   Packtejp - Köpguide

   Vi har ett stort utbud av packtejper i 38 eller 50mm bredd från främst Scotch och TESA samt många varianter av tejphållare. Det är tejpens kombination material (såsom plast av PP eller PVC) och fästämne (såsom akryl, Hot Melt eller gummi) som ger varje tejp dess speciella egenskaper.

   Materialet ger funktionen

   Polypropylen (PP) är det mest mångsidiga materialet i tejp med goda egenskaper för fuktmotstånd, temperaturbeständighet, följsamhet och kemisk motståndskraft. Däremot är den mindre hållbar vid riktigt kallt svenskt väder som kan göra den spröd och gå sönder, då är istället en PVC-tejp att föredra. PVC klarar dock inte lösningsmedel lika väl. Kraftig tjocklek ger framförallt högre flexibilitet och styrka, lämpligt för tyngre gods.

   Häftämnet avgör häftstyrkan

   Akryl är ett mångsidigt häftämne som har god initial vidhäftighet, hög åldersbeständighet, motståndskraft mot lösningsmedel och är anpassat för temperaturer mellan -60 till 150 grader. Vill du maximera den initiala vidhäftningen så ska du välja gummi som häftämne. Vill du att tejpen ska klara temperaturer ända upp till 260 grader så ska du välja silikon som häftämne.

   Ladda mer
   24 av 113