020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Vadderade KuvertBubbelpåsar & VarupåsarCirkulationspåsarE-handelspåsarKartongkuvertProvsäckar

   Vadderade kuvert

   Vadderade Kuvert - Köpguide

   Med rätt vadderade kuvert och emballage går transporten bättre och du slipper oroa dig för problem i logistiken. Hos Kontorsgiganten kan du köpa vadderade kuvert och brevpåsar som passar dina behov. Välj bland olika storlekar.

   Rätt val för en säkrare transport

   Det finns många fördelar med att köpa vadderade kuvert. De är enkla att använda, skyddar bättre under transporter och tar lite plats för lagerhållning. Vadderingen dämpar stötar och säkrar innehållet samtidigt som de flesta av våra vadderade kuvert går att återvinna. Det gör dem till ett miljövänligt val. Välj vadderade kuvert oavsett vilken bransch du arbetar i. Ett vadderat kuvert passar lika bra att ha på lager på kontoret för att snabbt skicka produkter till kunder eller anställda, som de fungerar för ett e-handelsföretag när de skickar ut varor till kunder.

   Välj rätt storlek för vadderat kuvert

   När du letar efter vadderade kuvert ska du titta efter påsens innermått. Det är det som anger hur mycket kuvertet rymmer. Yttermåttet kan variera beroende på brevpåsens storlek. Du är välkommen att fråga oss om du är osäker på ditt köp.

   Olika vadderade kuvert hos Kontorsgiganten

   I vårt sortiment hittar du olika typer av brevpåsar och vadderade kuvert:

   • Kartongpåsar eller provpåsar av kraftpapper som kan expanderas
   • Vadderade kuvert i olika storlekar
   • Bubbelpåsar för känsligt innehåll
   • E-handelslådor
   • Skumvadderade kuvert
   • Postpåsar med handtag

   Du kan också köpa emballagerullar eller vanlig bubbelplast om du bara vill vira in saker och ge dem extra skydd under transporten, eller om dina saker är för stora för ett vanligt vadderat kuvert.

   Vad mer behöver du till dina vadderade kuvert?

   Även om många av de vadderade kuvert du hittar hos oss är självförslutande kan det vara bra med tillbehör som tejp. Glöm heller inte frakhandlingar för transporten. För kontoret kan vi även rekommendera paketvågar så du får rätt pris på ditt brev.

   Ladda mer
   24 av 154